3. 7. 2012

úterý 3. července 2012

Tohle datum jsem dneska vyplnila asi 100x do přijímacích formulářů, když jsem podepisovala smlouvu o práci. Takže jsem death jako metal.. :) ... No a ještě ke všemu dnešním dnem zároveň nastupuji, takže si jdu na 4 hodinky sednout za pokladnu. Ale až od pěti.

Poprvé jsem vyhrála v Give away. U Vendulky (http://fashion-swotter.blogspot.cz) ... Vyhrála jsem cuff na krk, tak jsem zvědavá, kam ho budu nosit.. Pokusím se vymyslet nějaké outfity, které bych mohla házet na blog :) Ale nejsem moc fotogenická, takže nečekejte zázraky ... 



Fotka je z mobilu, takže nic moc :) ale hrozně mě potěšil. Vendulka mi včera psala že posílala zásilku, ale nečekala jsem ji tak rychle :) A ještě mám nějakej špatnej den, takže mě to potěšilo 10x tolik :)

Mějte se

1 komentář:

  1. Zase tě nemůžu celou vybrat, to už by mi bylo blbý.. ale štěstí zkusit můžu, nemyslím si, že bych ho měla tolik :D ..

    Jé děkuji.. no "normální" opravdu v uvozovkách.. bolí mě záda a noha (když jsem byla v prváku porazilo-ťuklo do mě auto, a od té doby když dlouho stojím tak mě bolí kyčel) tak uvidím jak to bude :) ale nějaké ty penízky by se hodili no.. :)

    Taky pak musím udělat nějakou give away! :) ale to musím mít nejprve nějaké čtenáře :D :)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)