Day #03

pondělí 17. září 2012

Ani nevíte, jak se těším na těch 15 minut, kdy můžu sedět u počítače a jen psát. Dneska jsem fakt mimo, nechala jsem si na dnešek tři celkem lehké otázky, plus nějaký to opáčko a nejsem schopná nic vnímat. Vůbec mi to neleze do hlavy, i když jsou to věci, které by dokázalo odříkat i pětileté děcko.


Osm způsobů, jak si získat tvé srdce

1. Potěší mě maličkosti. Jsem nadšená z propisky ve tvaru rybičky, z jídla, z tabulky čokolády. Opravdu není těžké udělat mi radost.

2. Neztrácet kontakt. Mé srdce si získá spousta lidí (což mi na mě dost vadí), těžší je si ho udržet. Pokud se mnou budete jen ve chvíli, kdy jsem nahoře, a pak se na mě vykašlete, když zrovna nebudu mít dobrou náladu, hodně mě tím zklamete. 

3. U kluků mě potěší, když mě někam vytáhnou. Do kina, do centra jen tak se projít po Praze... Cokoliv. A jak už jsem zmiňovala, jsem děsně romantická duše. Když občas dostanu nějakou kytičku, můžu se utetelit blahem. 

4. Smích a smysl pro humor. Pokud ho máte, honem ke mě. Hrozně ráda se směju, ale ne každý mě dokáže rozesmát. 

5. Vím že to sem asi moc nepatří, ale nesnáším když někdo kouří. A nenávidím, když mi někdo kouří pod nosem. Dřív mi to tolik nevadilo, ale postupem času je mi z toho víc a víc zle. A vadí mi, že pokud někomu řeknu, že mi to vadí, vidím akorát otrávený ksicht. Kouřením si mě tedy rozhodně nenakloníte.

6. Přiznat chybu. Pokud uděláte něco špatně, přijít a říct že se omlouváte. Sama v tom mám problém, ale snažím se zlepšovat. 

7. Nenechávat vše na mě. Pokud se se mnou chce někdo vidět, ať napíše.. Nemusím být přeci vždy ta, kdo píše první, nebo ano?

8. A poslední bod také spíše orientovaný na pány. Nějaký ten kompliment občas neuškodí. (Naštěstí tohle mi  v tuhle chvíli neschází... :)) 

5 komentářů:

  1. Nejdřív k tomu učení, tohle je taková ta fáza těsně před koncem no:D Máš dojem, že už nic nevnímáš, ale i tak se vyplatí v tom učení stejně ležet, on mozek třeba něco pochytí i tak;) I když u mě to vypadlo tak, že jsem si přečetla větu a o vteřinu později jsem si napamatovala ani slovo:D
    Jinak dneska tam toho máme dost společného:)) I když ono nejen dneska:D Takže doufám, že to pak nebude vypadat jako, že od tebe opisuju;):D

    OdpovědětVymazat
  2. Jee dekuju slecny.. dneska jsem to dost odbyla protoze se vazne musim ucit takze jsem o tom moc nepremyslela :-)

    Marky nevadi klidne opisuj.. ja se vetsinou taky inspiruju u slecen ktery pisou prede mnou :-) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ono je to nejlepší moc nad tím nepřemýšlet :) Já včera sedla a psala a vylezlo z toho to, co z toho vylezlo :D
      Jéé, děkuji za povolení :) :D

      Vymazat
  3. 2, 5, 6, 7.. úplně přesně na mě :D
    Nesnáším kouření a úplně bych vraždila, když to na mě někdo foukne :D na to jsem opravdu alergická a ten vztek mi vydrží pěkně dlouho, pokud mi stihnou načichnout vlasy :D mít toho člověka ještě po ruce, tak se neznám :D
    Jinak v omlouvání se mám taky dost mezery, já mám totiž vždycky dojem, že za to nemůžu a že jsem v právu :D ale když si to uvědomuji, tak se omluvím :)
    Jinak nemám ráda lidi co se ozvou jen, když něco potřebují. Teď to mám na denním pořádku, všichni moji staří známí se mi ozvou jen když potřebují udělat vlasy, jinak se ke mě ani neznají :/ to mě dokáže pořádně vytočit.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja to nemela rada ale od doby kdy chodim s pritelem a on teda prestal kourit, ale prilezitostne si da k pivu atd tak to vazne nenavidim.. jsem schopna s nim klidne nemluvit :-D ...
    Ja mam taky casto pocit ze jsem v pravu a delam drzku ale vis co kdyz je to neco vetsiho a je to jasny :-).. a ozyvani jen kdyz se minto hodi.. nejradeji bych tem lidem neco rekla ale bohuzel nejsem takova.. snad jednou seberu odhodlani a vsechny vysli :-)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)