Prosba

sobota 29. září 2012


Pisu tenhle clanek podruhe protoze ten prvni se mi nechce ulozit nebo co.. nechapu :-D..

Slecny (chlapci mozna..) mam malou prosbu.. stalo se vam nekdy ze jste si koupily kabelku a ona to byla takova ta kabelka co doslova sezere vsechno, na co ji polozite.. Modrou barvu z dzinu.. cernou barvu z bundy... no a co pak s tim?
To se s vami chci prave poradit.. da se s tim neco delat? Myslite ze kdybych kabelku vracela ze mi to uznaji jako reklamaci?
I kdyz se mi moc nechce.. kabelka je krasna a velika, ale....

Dekuji za pripadne tipy :-)


4 komentáře:

  1. Ja bych to potrebovala necim vycistit a pak nejak naimpregnovat.. sice jsem impregnovala proti desti ale to mi asi moc nepomuze.. Jako je mozne ze to delaji dziny, ale oba se umazala i od leginu a od kozenkovy bundy.. takze mi prijde ze ta taska to fakt uplne vyzira :-D .. nechapu to, je to skoda.. hrozne dlouhobjsem hkedala takhle velikou kabelku a zas musi byt nejaka potiz :-) ale dekuju.. zkusim cif, snad se ji nic nestane :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Takovou vadu, bohuzel, neuznaji na reklamaci, jak uz tu v komentarich bylo zmineno, je to temi vecmi. Musim napsat, ze jsem z toho sama nestastna, jednu kabelku jsem zachranila a jeste jsem ji stacila piskem nebo, co to bylo vycistit, ale ma nova(ani ne tyden) vysnema taska, po celodennim behani po meste, ac ma byt odolna vuci desti i necistotam, je uplne znicena, cela modra a jelikoz je cervena, muzu se uz na ni doma jenom divat. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. jednou se mi na kabelku obtisli noviny a na netu jsem našla že to jde dolů lakem na vlasy a opravdu to pomohlo,tak to vyzkoušej:)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)