Hair inspiration

pondělí 21. září 2015

Ahoj krásky :)

ve středu se chystám ke kadeřnici, moc se na to těším, protože jdu asi po roce (ta mi dá! asi jí to ani nebudu říkat že je to po takové době). Dva roky jsem teď chodila ke známé, jenže je to známá s mým bývalým přítelem a už tam chodit nechci. Tak jsem to pořád odsouvala, odsouvala až se mi to nabalilo jako veliká koule a řekla jsem si, že po létě musím opravdu někam zajít. Kadeřnici jsem nakonec našla přes kamarádku a jsem na to moc zvědavá, ale po telefonu zněla moc mile tak se strašně těším co vymyslíme.





Napadlo mě, při procházení inspirací, že bych sem mohla rovnou hodit nějaké obrázky, třeba by vás to taky inspirovalo. Pořád nevím, jestli chci vlasy sestříhat do takového toho V na zádech, nebo naopak nechat tupý střih do rovna. Nechám to asi na ní, protože má více zkušeností a řekne mi, co je pro moje vlasy nejlepší.
Mám teď vlasy asi do poloviny zad, mám na nich ombré, které jsem si dělala sama :), a mám je od moře neuvěřitelně vyšisované. Všichni mi říkají, ať to nechám, že to je moc hezké, ale já bych si chtěla v nějaké blízké době dát nějakou světle hnědou ke kořínkům a sjednotit tak tu barvu u hlavy. Ještě uvidím. Zároveň mám vlasy hodně jemné a téměř pořád bez objemu, tak potřebuju střih, který mi vlasy pozvedne.

Jak už jsem říkala, moc se těším! Kdybyste měly nějakou inspiraci, tak šup sem s ní! :)

Mějte se krásně
Kačka






zdroj obrázky: pinterest

1 komentář:

  1. Koukala jsem! Škoda že nejsme blíž, mohly bychom si fotit outfity :)
    Já mám ted od té kamarádky a říkala že za střih chce 250 korun a mívá to vážně hezké tak uvažuji i o barvě ale uvidím na kolik by to vyšlo a stejně se rozhodnu až na místě :D

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)