Jak se připravuji na Vánoce

středa 23. prosince 2015


Zdravím všechny své čtenáře! :)

Jak se těšíte na Štědrý večer? Já jsem letos s nakupováním dárků začala s velikým předstihem, a ač se mi to na začátku moc nezdálo, nakoupila jsem vše v čas a tak nějak automaticky jsem z toho "chytla" Vánoční atmosféru. S výběrem dárků jsem si letos dala opravdu záležet a doufám, že se budou všechny líbit. Včera jsem dokonce zabalila poslední, a dnešek mám celý vyhraněný na vaření bramborového salátu a pečení vánočky. (Pak se pochlubím!) 

Jen včera mi trošku klesla moje vánoční nálada, když jsem viděla, jak to moji mamku všechno vyloženě otravuje. Trochu mě mrzí, že Vánoce už vůbec nejsou o tom, udělat těm druhým radost, ale jen o tom, jak moc mě nakupování pro ty druhé nebaví a otravuje. Jak to máte vy? 

I tak se ale těším na Štědrý večer, přestože nebudeme doma, ale chci, aby to byl hezký den. Mám v plánu nějaké líčení podle Zoelly, protože ona a její videa jsou jedním z těch věcí, které mi Vánoce dělají hezčí. Hrozně se mi líbí, jak se pro ně dokáže nadchnout, i když občas je to až přehnané. Ale to nevadí - alespoň něco z toho přeskočí i na mě :). A moc se mi líbí, její líčení se zlatými stíny, které používá celkem často - zlaté jsem ale bohužel nechala u Honzy, tak budu muset nějak improvizovat. Uvidíme :) prostě použiji jiné barvičky - plánuji možná něco do fialova :) Anebo jemné s červenými rty. 


Šaty bych si nejraději vzala nějaké červené, ale takové doma nemám (a kupovat se mi kvůli jednomu večeru nechtěly), a tak moje volba padla na bílé. Ještě uvažuji o modrých, ale ty jsem na sobě měla minule, na strejdových narozeninách, tak chci nějakou změnu. :) Které se vám líbí více? 



Pokusím se zítra i něco vyfotit, myslím, že by to mohl být hezký článek. Jste pro? Já sama budu tedy slavit nejméně troje Vánoce, tak můžu přinést z každých kousek :), uvidíme! 

A ještě na konec jedno zamyšlení - čím starší jsem, tím víc se těším, až si budu dělat vše po svém. I Vánoce! Doufám, že už za rok tomu tak bude, ale ještě mě čeká půl roku na Erasmu v Chorvatsku (pořád jsem tedy dost nalomená z toho vycouvat, zůstat v ČR, najít si práci a odstěhovat se do vlastního! Co myslíte? Jeli byste?) Ale novoroční předsevzetí nechám zase na jiný článek, nebojte! :) 

Chci Vám tedy s předstihem popřát krásné a spokojené Vánoce. Ať je to pro vás příjemný večer, plný radosti a pohody. Raději přeji dnes, protože nevím, jestli se k tomu zítra dostanu :) 

Veselé Vánoce! 
Kačka 

2 komentáře:

  1. Ahoj Vendulko, děkuji moc za komentář :) oni ani žádné hezké červené neměli tak si vezmu bílé :)
    Asi to tak vidím, že pojedu :) ty jsi to taky zvládla .. jen mě odrazuje to všechno zařizování!
    Už bydlíš sama? Spíš jsem to myslela tak, že si byt podle sebe vyzdobím, a budu si vše dělat podle sebe. Vařit kdy budu chtít, dělat to a tamto kdy budu chtít :D ale to je celkově o bydlení sama :)
    Zase alespoň máš zkoušky za sebou! Musíš na všem vidět ty plusy :) já sice dárky měla, ale zkoušky mě všechny čekají až po vánocích :)
    Tak neboj, hlavu vzhůru a doufám že odpočíváš! :))

    OdpovědětVymazat
  2. krasny clanok! AJ ked je uz po vianociach dufam, ze si si ich uzila a mala si ich krasne!

    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)