I want spring!!

čtvrtek 4. dubna 2013

Vím že už je to otřepaný a všichni se na to vymlouvají a tak se k nim bez větších výčitek přidám.
NENÁVIDÍM tu zimu. Nic se mi nechce, nic nestíhám, potřebuji si koupit jarní botky ale vzhledem k tomu že asi žádné jaro nebude tak je vlastně nepotřebuji. No a v obchodech stejně nemají žádné hezké takže ...

Ve škole jsme dostali za úkol napsat tiskovou zprávu na zadané téma. Vybrala jsem si Miss 2013 a až dneska jsem zjistila, že po X letech vyhrála vážně krásná slečna. Asi jsem se do ní zamilovala (platonicky :D) a strašně se  mi líbí její krátké vlásky :)

Tím bych se dostala k tomu že jsme dostali seznam témat k bakalářce a samozřejmě zas ty nejlepší si rozebrali ty lidi co ani nechoděj do školy. Tohle mě vážně tak vytáčí že to je naprosto ... já vím že s tím nic neudělám ale prostě to není fér! Takže mi nezbývá nic jiného než si vlastní téma vymyslet. Hm, to mám vážně radost.

A poslední věc. Vím že vám sem nefotím moc fotek sebe, ale příští týden jdu ke kadeřnici. Nemůžu se dočkat! Teda taky se trochu bojím jo ale.. chci si nechat udělat ombré a taky ostříhat konce. Asi tam nechám majland, ale snad to bude hezké.Změnu potřebuju :)

Mějte se fajn, dneska obrázky přidávat ani hledat nebudu snad se nezlobíte :)

5 komentářů:

  1. Souhlasím, s naší novou miss jsem naprosto spokojená po spoustě let, je krásná a hrozně sympatická i svým projevem, vyhrála zaslouženě. :)

    A kadeřnice? Ombré? Ty jo, tak to jsem hrozně zvědavá! Já si jdu v pondělí koupit barvu a chci si vlasy zesvětlit, chci světlejší hnědou, tahle už mi leze dost na nervy. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky zvědavá.. hlavně moje peněženka zapláče... :( ale chci změnu už dlouho tak snad to bude stát za to :) Ty zesvětluješ barvou? A jde ti to? Mě přijde že se mi stejně obarví jen odrosty a to kde jsem měla tmavou barvu prostě zůstane tmavé, ještě se to tou barvou přitmaví.. což se zase vymyje po chvíli ale prostě tohle mi nejde :D

      Vymazat
    2. To věřím, že zapláče, snad to bude stát za to. :)
      Jojo, chtěla bych barvou, tak uvidíme. Přinejhorším tmavší už to snad být nemůže. :D Ještě jsem to ale nezkoušela, tak uvidíme. :))

      Vymazat
  2. To s tebou jedině souhlasím, já jsem z toho počasí otrávená na nejvyšší míru! No, a s těm botama - mi mluv. :D A kadeřnici taky plánuju už delší dobu, snad si konečně najdu trochu času. :) Ombré si dělala kámoška, děsně se mi to líbí, ale já sama do toho asi nepůjdu. Jsem líná :D Jenom konečky. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Miss jsem videla nejak vcera omylem ve VIP zpravach, a musim uznat, ze je opravdu krasna, ty vlasy ji moc slusi a je hrozne sympaticka:).. urcite si tu vyhru zaslouzila:)

    Jeee, Kati pak sem dej fotecku s ombre,prosiiiim :-* .. ja na to pujdu po maturite, za odmenu :D..urcite ti to bude moc sluset!! :)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)