Kurzy

čtvrtek 18. dubna 2013

Dobrý podvečer,

konečně je krásně a já buď sedím ve škole anebo v práci, a pak jen přebíhám, místo abych se šla pořádně projít! Zítra se k tomu ale musím dostat! I když zítra už se má zase ochladit. Ach jo.

Jak se máte moji milí?

Nedávno jsem si ve Vodafone vyzvedla jejich slavný časopis Chillychilly, nebo jak se přesně jmenuje. Jsem lín ho číst, ale když se do něj začtu, většinou souhlasím s každým slovem. Mám ráda jejich sarkastické články, urážky facebooku a tenhle díl byl speciálně věnován sociálním sítím. Je tam dokonce rozhovor s nějakým profesorem, který se tomuto tématu věnuje, ale sám Facebook nemá. Velice zajímavé!
No, ale co mě zaujalo mnohem víc byl článek o kurzu na podporu čtení - zrychlení čtení, přečtených slov (nebo písmen? - nevím jak to tam počítají) za určitý čas. Asi spíš slov za minutu, řekla bych. Probírám se blogy, a narážím na stále populárnější "Kurz stylu" (moje spolužačka tam myslím dokonce pracuje). A tak jsem přemýšlela a dávala si na misky vah oba tyto kurzy. Pardon ale Kurz stylu? Kde zaplatíte za to, že musíte poznat které šaty kdo navrhl apod.? Asi jsem divná ale přijde mi to vážně, vážně zbytečnost!
To že tam přednáší Pavlína Jágrová? To je jako kdyby někdo udělal kurz blogování, a nechal tam přednášet mě. Samozřejmě to zlehčuji, ale ... No ať si udělá každý názor sám.

No a na druhé straně takovýhle kurz, který je podle mě mnohem užitečnější, ale nikdo o něm neví. Přemýšlela jsem že bych se přihlásila, třeba v létě! Musí to být super třeba při učení! Místo 10 stránek jich za stejný čas přečtete třeba 15. To mi přijde užitečné!
Ptali se zakladatelů, jestli se to dá použít i na čtení románů apod., ale na ty prý ne. Ty si prostě musíte vychutnat. S čímž souhlasím.

No nic, pro dnešek si myslím že to stačí. Dala jsem se do čtení 50 Odstínů šedi a už teď mám spoustu věcí na zdrbnutí. Vážně nechápu jak tím může být někdo tak pohlcen. Přijde mi to jako naprostá... ale o tom až příště! Už se těším.. muhaha!

Mějte se

2 komentáře:

  1. hmmm sarkasticky clanek o facebooku? to zni zajimave :D
    tyjo to jsem ani nevedela, ze takovyhle kurz vubec existuje, nekteri lide by na nej meli, podle me, chodit povinne, aby se jejich cteni dalo vubec poslouchat :D
    aaaa uz se tesim na tve dojmy z 50 Odstinu sedi, planuju si to po maturitce od nekoho vypujcit a precist, hrozne lidem v mem okoli se to libilo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako pro lidi co trochu čtou je to utrpení, asi jsem moc skeptická a zlá, (přiznávám, občas mě to vzrušuje :D - teda zatím jsem na začátku kde nejsou žádný sadistický praktiky... jenže pokud máš zkušenosti s klukama tak prostě si říkaš tohle je uplně na hlavu :D) a ta knížka je prostě kravina :D a hlavně je to špatně opsanej twilight :D

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)