OOTD|| Curly hair, black & brown

středa 20. ledna 2016


Ano, jsem ostuda ostudná! Takhle dlouho nepřidat žádný článek! Musíte mě ale omluvit, každý sen se pilně učím, a jsem ten typ osoby, který když otevře počítač, tak už ho pak jen tak nezavře. Aneb, a tak jedno video mě přeci nezabije... jé koťákta, štěňátka... pocém!

Tento outfit je focený už asi před deseti dny (bylo to v té době, kdy poprvé sněžilo, a pak to trochu roztálo, což je za mnou asi také trochu vidět). Vlastně to bylo ve stejný den, kdy jsem fotila Jak si natočit vlasy během deseti minut - což se Vám podle ohlasů strašně líbilo, chtěli byste víc takových článků? :) Vlnité vlasy mi vydržely i na toto focení :)



Ten modrý kabátek, který mám na fotkách na sobě, jsem koupila v bazárku holek z A Cup Of Style, o kterém jsem vám dříve psala, a je moc fajn! Původně je z Tchiba, a už se těším, až bude takové počasí, že přes něj nebudu muset mít dalších 5 vrstev, aby mi nebyla zima.

Jo a to srdíčko na hřbetu mé ruky - to je produkt obrovské přesycenosti daty - aneb, když se s Honzou učíme spolu a už nás to nebaví, malujeme po sobě navzájem. ( #jeNámPět). Mějte se rádi a mějte se krásně, já se jdu zase učit, a držte mi palce zítra v jednu, ať to dopadne dobře! Ještě jdu chvíli odpočívat, něco si počíst a třeba dojde řada i na ta koťátka... nee to nesmí! Až zítra! :)

Vaše Kač


Parka - Zara 
Kožíšek - Vinted (H&M)
Kabátek/světřík - Tchibo
Legíny - Calzedonie
Kozačky - Tamaris (Zoot)

Honza
šála - Reserved
boty - Baťa
zbytek - Pull&Bear








3 komentáře:

  1. tak ta šálka je úžasná, miluju tyhle barvy!!! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vlnité vlasy ti moc sluší :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Celkově moc hezký, jak outfit, tak fotky! :)
    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)