Kam dřív skočit?

čtvrtek 20. dubna 2017

Ahoj čtenáři!

To nám to jaro moc dlouho nevydrželo, co říkáte. Nevím jak vás, ale mě ta zima už vážně nebaví. Bere mi energii, přijdu si neustále taková unavená a nejvíc to pozoruji na očích. Každý večer mi přijde, jako bych pod nimi měla dva velké pytle, což je ale možná taky tím, že pracuji u počítače.

Dřív jsem u počítače také trávila hodně času, ale rozhodně ne tolik, kolik tam strávím, když u něj pracuji. Nesmíte se tedy divit, že blog tak flákám. Přijdu domů a jediné, na co maximálně koukám, je nějaký seriál. Někdy si říkám, že nás ty počítače prostě zničí, nemyslíte si?

Máme za sebou Velikonoční prázdniny, které pro mě byly jako seslané z nebes. Ve čtvrtek jsme se vydali s kamarádkami (a kamarádem) za tanečkem do centra Prahy - hezky jsme se po dlouhé době namalovaly a oblékly, tak jsem se zas cítila hezká, haha. Navíc byl večer vážně skvělý a moc jsem si to užila.

V pátek byl čas na kocovinu, vyrazily jsme už jen ve dvou na menší nákupy a na náplavku, což bylo také moc příjemné, až na to, že nebylo úplně teplo. Sice to chvílemi vypadalo, že bude svítit sluníčko a bude hezky, ale pak se zase zatáhlo a nic.

V sobotu jsme se s Honzou vydali na výlet k jeho rodině, kde jsme si udělali krásnou procházku. Sice také nebylo zrovna teplo, ale dalo se. Já jsem se dokonce hecla a poprvé v životě jsem upletla pomlázku. Vážně to není tak složité, jak se zdá, jen musí člověk pochopit, jak na to. No, není to také nejdokonalejší pomlázka na světě, ale co. V pondělí jsem s ní dostala vyšleháno, takže by se dalo říct, že jsem si na sebe upletla bič.

V neděli jsem jako správná hospodyňka zadělala na mazanec a pustila se do nádivky. Obojí dopadlo nad očekávání dobře, takže se můžu pomalu vdávat (raději ještě ne, prosím)! Večer jsem navštívila mamku, která pořád ještě válčí se zlomenou nohou a trochu jí pomohla, s čím potřebovala.

No a v pondělí jsem dostala svou krásnou pomlázkou, a potom si celý den kreslila. Kreslila jsem naposledy tak tři roky zpět, tak jsem si to strašně užila. Potřebujeme do nového bytu nějaké obrázky, tak jsem nakreslila lapač snů, třeba vám ho do příštího článku vyfotím. Anebo koukněte ke mě na instagram. Teď už je zarámovaný a čeká jen na pověšení nad postel. Měla jsem totiž v poslední době trochu problém se spánkem, tak jsem se rozhodla proti tomu zakročit. Asi to není jako pravý lapač snů, ale třeba se mi pod ním bude taky líp spát :)


Toto byla ještě jedna snaha, asi tak týden zpátky, vyfotit outfit, ale přijde mi, že jsem to úplně zapomněla. Ze všech fotek mi připadá použitelná jen jedna, a to tato. No a co si budeme povídat, stejně s ní nejsem úplně spoko.

Uvidíme, třeba to s oteplením půjde líp. Je na mě trošku vidět, že jsem se klepala zimou. I přesto, že jsme to fotili v době, kdy jsem ještě v bundičce klidně strávila celý den.

Napište mi, jaké byly vaše Velikonoce :)

Pac a pusu! Kač

1 komentář:

  1. Mně to také bere energii a s počítačem si myslím, že to máme obdobné, já zase sedím u něj téměř pořád ve škole... :)
    Na lapač jsem se dívala před chvíli a musím ti ho pochválit. Povedl se ti.:) A outfit je super.;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)