Hollidays

středa 22. srpna 2012

Ahoj moji milí,
dlouho jsem se nepřihlásila :) ale bylo to tím, že jsem toho měla spoustu na práci. Teda na práci... Když jsem se vrátila z Mariánek, oslavovaly jsme kamarádčiny narozeniny a byla u nás doma taková malá přespávací, dámská jízda. Potom jsem jela za přítelem a jeli jsme do Harrachova nejen na Keltskou noc.
Nemám fotky, protože bylo vážně, vážně hnusně. Hledali jsme houby, ale dopadlo to spíš jako jedna velká procházka po lesích, protože jsme jich dohromady za oba dny našli maximálně 12.

V týdnu jsem byla na opalovačce, šlápla jsem na včelu, byla jsem nakupovat s kamarádkou, ale nic z toho jsem nevyfotila takže máte smůlu :D ...

Nakonec jsme se o víkendu vydali směr Mácháč, do stanů. Poprvé v životě jsem spala ve stanu, a ani nevíte, jak jsem se pak těšila na postýlku .. a teplou sprchu. Ale bylo to hrozně fajn, byli jsme tam s partou lidí, a užili si to. I když nechápu, proč musí lidi neustále vykuřovat. To je ráno, odpoledne, večer, u jídla, u pití, u všeho. A když něco řeknete jsou jen otrávený ksichty, ale to, že je vám z toho vážně zle nikdo neřeší..

V sobotu jsme s přítelem zároveň "oslavili" výročí. Máme za sebou první rok společného života.. Tím "oslavili" bych chtěla říct, že oslavu výročí si představuji jinak.. Nějakým dobrým jídlem, což jsme si dopřáli až v úterý. Normální lidi chodí na výroční večeři, my si udělali výroční Brunch v posteli :)








2 komentáře:

  1. Tyjo ty si hubenáááá, já ti tak závidim!! :D
    Jinak víš, že vám to s přítelem přeju, a ještě jednou gratuluji k výročí:) podle mě, ikdyž do toho nijak víc nevidím jste dokonalej pár, doufám, že jednou taky najdu taky takovou "svou drahou polovičku" :))

    OdpovědětVymazat
  2. Takze nakonec konec Veruu? To je mi lito :-( .. dekuju moc, snad si pamatujes na moje "vztahy-nevztahy" takze vubec nechapu ze jsem s nekym tak dlouho.. a jeste ke vsemu se mi po nem stale styska a brecim, kdyz od nej musim jet dkmu :-D:-D .. je to jako bych byla mala ale proste... jinak neboj, az bude chvile kdy to budes nejmin cekatnebo dokonce nejmin chtit tak ti vtrhne do zivota a ani poradne nepozdravi :-D:-*

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)