Muse, Rozbřesk a veliké zklamání

sobota 24. listopadu 2012

My dear ♥,

abych to tu zas nezanedbávala... chtěla jsem na něco udělat recenzi, bohužel jsem zapomněla na co.. :D nebojte, já si zas vzpomenu, a dám to do nějakýho ucelenýho článku, aby tam nebyla jen jedna věc, protože to by podle mě byla nuda.. Kor když to vůbec neumím, ale mám pár věcí se kterými jsem hodně spokojená a tak bych se chtěla podělit :)

Jinak jsem byla na koncertě Muse.. a byla to BOMBA. Moc jsem si to užila a měli to moc hezky udělaný :) Byla jsem vážně nadšená. Samozřejmě jak to tak bývá, jsem nemohla zpívat protože jsem neuměla texty.. :D ale zahráli mi "Upírovskou baseballovou" Supermassive Black Hole.. Nájs :)

Tím se dostávám k poslednímu dílu Twilight, který mě hodně zklamal. Čekala jsem nějaké završení Tilight ságy, a prostě nějakou pecku, ale prostě se mi to nelíbilo. Hodně věcí bylo upravených, vím že se nedá vše natočit tak, jak to bylo napsáno.. ale ta bitva? WTF? Proč tam dávali věci, které v knížce nebyli? Prostě mě to mrzí. Vím, že jsem pubertální, ale Twilight je pro mě kus života, něco, co jsem četla ve chvílích kdy mi nebylo dobře, a  tak jsem se dostávala do svýho světa. Ale tak co, jiným lidem se to líbilo a těm jejich názor neberu. Pro mě asi zůstane nejlepším dílem New Moon.
Neříkám že tam nebyli hezké chvíle, záběry či efekty. Ale celkový dojem z toho mě prostě mrzí.
Napište mi, jak se to líbilo Vám, popřípadě co se vám tam líbilo, nebo co se vám tam nelíbilo. Zajímá mě to. :)

A dalším zklamáním byl výprodej Essence. Mělo to být podle letáčku do šesti hodin, tak jsme se tam s kamarádkou vydaly. Byly jsme tam v pět a u nás nepustili dovnitř, že prý už konec. Takže až zase něco takovýho bude, sakra si rozmyslím, zda se tam vůbec vydám. Kor když se tam nejelo zrovna krátkou chvíli ;) ...


Příprava na večer, doufám že nebudu killnuta, a doufám že mi odpouštíte srdíčkovou cenzuru, to je totiž jen moje
P.s.: podporujeme Movember (já už z toh tsochu šílím, ale chápu že je to pro dobrou věc), .. chtěla jsem si taky domalovat Moustache, ale vypadalo to hodně blbě.. tak až na nějaký jiný fotce :D 




Fotky jsou nějak divně spláclý :D tak se omlouvám.. třeba se to zveřejněním opraví :) 
P.s.: Opravdu nejsem bezruká :D :D


4 komentáře:

  1. Muse? bombaa, závidím! je vtipné, že mě se breaking dawn II líbil ze všech těch dílů nejvíc (ten překvapující moment byl právěže nejlepší) a new moon ze všeho nejmíň:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak každý to má jinak že jo :) A Muse byli opravdu bomba, to máš pravdu :))

      Vymazat
  2. Jee, já už na ten poslední díl vážně musím jít, ale pořád je nějak málo času!! Jsem teď zvědavá, jaký to bude když jsou takové rozdílné názory.. uvidím:-)

    Jinak článek a fotky jso moc hezké,
    zdraví Jessica Angelová :-*
    http://jessicaangelova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Asi jdi, snad se ti to bude líbit a budeš patřit mezi tu druhou skupinu které nebude líto že zakončení nebylo uplně podle jejich představ.. každému se hold líbí něco jiného :) a pak přijď třeba říct, jak se ti to líbilo :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)