Seriály #01

neděle 18. listopadu 2012

Slíbila jsem seriály, které sleduji, a vzhledem k tomu, že jsem se dnes probudila dřív, než jsem měla v plánu (už je to víc než hodina.. stihla jsem za tu dobu umýt nádobí, zacvičit si ranní jógu a udělat si caro), jdu sepsat ten článek :) .. asi to ale bude hodně seriálů, co sledují i ostatní, ale tak co.. uvidíte no :)

How I Met Your Mother

Kdo by neznal tuhle pětici přátel, se kterou se pokaždé pobavíte? Já myslím že snad každý, KÁMO. Takže asi netřeba představovat. Jen poslední řadu jsem moc neviděla (ta co teď běží) protože jsme se s přítelem dohodli (čti: On rozhodl, a já neměla na výběr..) že si počkáme, až vyjde celá série a pak se na ni podíváme .... Viděla jsem ale dva první díly a peckáá :) 
P.s.: Marshall je prostě nej :D

Friends
Myslím že tady už vůbec není co psát. Pokud běží v televizi, rozhodně je nevypínám! Jediné, co jsem neviděla, je čtvrtá řada... Ta jak Phoebe čeká trojčata :D jedno léto jsem dělala Friends maraton a tuhle sérii jsem neměla.. no a pak už na ní prostě nedošlo :) 

Sex in the city
Boty, večírky, sex, muži.... Prostě seriál pro holky. Taky jsem měla prázdniny, kdy jsem sjížděla jeden díl za druhým celou noc. A pak ten první film, kterej byl prostě BOŽÍ. Podle mě je ta jednička lepší než všechny seriálové díly dohromady a než dvojka stoprocentně. Ta už mě nebavila. Vyšla prostě jen proto, aby se něco natočilo a podle mě vůbec vycházet neměla. Zato jednička... kolikrát jsem si přehrávala tu scénu, jak upustí telefon a pak Božskému omlátí kytky o hlavu... Dokonalá scéna.

The Vampire Diaries
Jako by těch upírů nebylo dost. Všechny milují Damona a já je miluju všechny. Příběh už je trochu přehnaný, i když na to, že je to čtvrtá série, musím říct že stále zůstávám v napětí a těším se na další díl :) Už se těším, až se Caroline nechá unést Clausovým šarmem tak jako já... chacha Taylor už mi leze na nervy totiž, a kdo by nedal přednost někomu, kdo ví jak se chovat k dámě..? :)
Jinak Elenu mám ráda, ale už mě štve jak má ve scénáři neustále: Stefan, Damon... Stefan, Damon... jsem si ale jistá, že jestli se dá teď dohromady s Damonem budu z toho blahem bez sebe :)

Prety Little Liars
Prostě blogový seriál.Po Gossip Girl (která už mě vůbec nebaví a ani nevím, co se tam děje) ho všechny blogerky začaly sledovat, tak jsem začala taky. První dva díly mě vůbec nebavily a tak jsem přestala.. a pak jsem byla nemocná, tak jsem se k nim vrátila a zas mě vtáhly do děje.
Je to už přitažený za vlasy... Nebaví mě, jak vždycky něco objeví a pak se zas nic nestane, ale co bych chtěla... A to je teprve druhá série, zajímalo by mě, co si vymyslí do dalších sérií. Jestli jich má být třeba sedm a pořád to bude.. áá něco jsme objevily, a zas nic :D tak se asi koukat přestanu :D ale zatím mě baví to, jak chodí děvčata oblíkaná, takže tím se to kompenzuje :)

Once Upon A Time
Aneb bylo nebylo.... Co se stane, když se pohádkové postavy dostanou do dnešního světa? Podle mě moc hezký seriál. Skvělá myšlenka, která tu, myslím si, ještě nebyla :) Baví mě, je takový něžný, ale zároveň chcete vědět co se zase stane... kdo je kdo... Pokud jste alespoň trochu romantická duše se srdcem dítěte, a chcete nějakou tu pohádku pro starší, tak koukněte :)

11 komentářů:

  1. Ježiš, ty sleduješ úplně všechno, co já, krom teda HIMYM :D Místo toho mám Grey's anatomy ^^ A Přátele teď sjíždím, už jsem u sedmé řady a prostě je miluju. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda že každej tejden stihnu novej díl deníků :D takže ještě kdybych měla sledovat znovu celý přátele... :D :D A Grey´s anatomy asi neznám.. jak je to do češtiny?? :)

      Vymazat
    2. Já to vždycky doháním na poslední chvíli o víkendy :D :D
      Jsou to Chirurgové ^^

      Vymazat
  2. Tak to mám přesně na půl :D První polovinu Tvého seznamu nesleduji, tu druhou ano :) Once Upon A Time zbožňuji ♥ TVD mě stále baví :) A PLL sleduji, když je dlouhá chvíle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to taky všecko nesleduju... přátele a sex ve městě jsem napsala protože to mám v podstatě celé skouknuté... ještě jsem chtěla napsat Gilmorky, sakra :D

      Vymazat
    2. Jo ták :D No, Gilmorky jsem taky nikdy nesledovala mno :D

      Vymazat
  3. Jako když se podívám na první serie HIMYM tak se taky pobavím nejvíc, ale pořád mě to baví :) PLL jsou děsný, vůbec mě neba že tam maj takovou blbou zápletku která v podstatě bude ten seriál jen zbytečně prodlužovat a bude to nuda.. ale necháme se překvapit třeba je něco napadne :) A OUAT je super.. dokonce můj přítel na to začal koukat se mnou :D tak pak napiš koho máš nejraději.. já zbožňuju Rampelníka.. sice je v podstatě zlej, ale na druhou stranu táák hodnej, a ten herec ho hraje dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeeee všechny jsou nejlepší :-D ale souhlasím, ze v PLL me uz to taky plné zuby :-D minule jsem koukala ma gossip girl a jen o_O dan vsechny pomlouvá, i svého otce a chuckovi se veatil jeho otec, který byl mrtvý :-D jinak nejvic doporucuju se podivat na switched at birth, myslim ze by se ti to libilo :-) ellí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože, jaktože se vrátil? :D já si pořád říkám že se na to podívám, abych věděla, ale vůbec se mi nechce.. :D

      Vymazat
  5. PLL je moje závislost! Jen nemám moc času krásky sledovat :(. Jsou dokonce i nadabované a dávají je v sobotu a v neděli na Prima love, ale nesnáším ten dabing :D. Ať žije originál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo .. většinou je dabing naprd :) a tady též .. teď mají pauzu asi dva měsíce tak můžeš dohnat :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)