Jak jsem sluchátka ztratila

čtvrtek 21. března 2013

Moji milí a milé.
Poslední dobou nemám moc času poslouchat hudbu a když něco poslouchám, je to hlavně přítelovo trance music.
Ale!

Dneska jsem si stáhla mé srdeční Hurts, (kteří jsou náhodou příští týden v Praze, ale náhodou jsem zase prošvihla lístky takže je mi to strašně líto...) ale už mají nový rozpis a na podzim budou v Incheba Areně, tak bože konečně se na mě snad dostane.

První album je srdeční, ale teď už ho moc neposlouchám. Připomíná mi moc špatných věcí. Nové je zase perfektní! Musím si ho nahrát do telefonu, bohužel jsem někde pozapomněla sluchátka takže budu muset investovat do nových. Achjo!


5 komentářů:

  1. Achich ach, oni tu budou na podzim? To jsem ani nevěděla! No tak to si už teď začínám šetřit. :D ♥ A to nové CD si musím poslechnout, slyšela jsem zatím jen pár písniček. ^^

    Nicméně do nových sluchátek budu muset investovat i já, protože co jsem dostala k vánocům, se už rozpadly. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ! Dneska to měli na FB! Pujdeme spolu! Škoda ale té lucerny! Tam jsi jim mnohem blíž.. na dosah ruky.. to bych asi omdlela dokonalostí!

      Vymazat
    2. Asi bych omdlela s tebou, ty jo. Hned jak se začnou prodávat lístky, tak kupuju!

      Vymazat
  2. Tak to já hudbu poslouchám při každém možném okamžiku, snad bych ani bez ní nemohla žít! I když Hurts moc neposlouchám, Stay od nich je chronicky známá, že. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zbožňuju Hurts! ♥ :)) Z toho nového alba jsem slyšela zatím jen pár songů, tak to musím napravit :D A jako vzhledem k tomu, že tahám jedny sluchátka k noťasu, mobilu i mp3, tak budu muset brzy pořídit taky nové, už spíš nefungují než fungují :D

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)