Láhev Booble

čtvrtek 7. března 2013

Takže, protože jsme si s kamarádkou před nedávnem hezky od plic zanadávaly, ze srandy jsem zmínila že bych to mohla zkritizovat i na blogu. Je to možná trochu naprd, ale letś go! Alespoň nikdo z mých přátel a širšího okolí (kdo sem chodí) nenaletí jako my dvě.

O co se jedná? O úžasnou, the best, ňuňánkovou .... atd lahev Booble.
Ukradeno ze strýčka Googla. Celou sadu bych si fakt nekoupila! 
S kamarádkou jsme se rozhodly, že si navzájem darujeme láhev pod stromeček, takže testovací období je cca dva měsíce.
Kdykoliv jsem si ji vzala do školy, tak mi vytekla. Říkala jsem si v pohodě to bude Karma, protože kdo mě zná, ví, že já jsem mistr vylévání čaje/vody/kafe do kabelky. Ale není to jen moje Booble, kamarádce teče taky.
No a co se filtru týče? U přítele je celkem tvrdá voda a pokud máte srovnání s pitnou vodou, rozdíl poznáte. Není tak dobrá jako například u nás doma, takže jsem si mnula ručičky jak budu mít dobroučkou vodičku. Ale taky prdlajs. Voda je pořád stejná, dokonce jsem zkoušela vodu přefiltrovat a poté z ní uvařit čaj, a pořád mi nahoře dělal takové ty mapy. A chuť? Ta je pořád stejná.

Jako neříkám nic, barvičky a design je hezký, ale myslím si že tohle je zase jedna mediální masírka blogové sféry, která skrze nás proletěla. Všichni lahev fotili, když ji dostali jako "jo podívejte, už jí taky mám" ale nikde jsem nečetla jak jsou s ní lidé spokojení. Já teda nejsem. Přijde mi to jako zbytečnost. To si raději koupím vodu v obchodě, a pak si ji vezmu znova. Vyjde to na stejno, jen asi o 280,- levněji. Navíc můžete lahev po týdnu s klidným srdcem vyhodit do odpadkového koše, protože by mě zajímalo, co uděláte s Booble když začne uvnitř smrdět.

Toť můj názor. Omlouvám se že v poslední době jen kritizuju :D ale když mě něco naštve tak to prostě pošlu dál. Proč byste si to měli kupovat když je to (podle mě a mé nejky) uplně naprd. ŽEJO.
Amen :D

6 komentářů:

  1. Nevím teda, jak ji máš uskladněnou, ale já ji mám vždy pořádně utahlou a neteče mi. Když jsem na koleji v Ostravě, je tam nechutná voda a když si naliju jen tak z kohoutku do sklenky a pak do školy do Bobble, opravdu cítím rozdíl. V sklince mi připadne, jako bych byla vodu s rozpuštěnýma kamenama a v Bobble pohoda. A po každém dni, ji vypláchnu a nechám prosušit a po dvou měsících mi teda nesmrdí. Dokonce jsem ji pořídila i ségře a má úplně stejný názor :) tak teď otázka, jestli je to vážně lahví, nebo chováním k ní -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ji mám utaženou maximálně, ale podle mě teče přímo ten filtr, a to ho mám zacvaknutý. Teče mi to jakoby okolo toho víčka... vždycky je mokrá! Mě ještě nesmrdí, spíš si myslím že časem začne když říkají že po dvou měsících máš vyměnit filtr ale lahev můžeš používat dál :) Asi máte z nějaké jiné várky, než my protože my jsme zase dvě co spokojené nejsou :) neřekla bych že se k ní chovám špatně.. ;)

      Vymazat
  2. A to jsem o ní přemýšlela :D tak na to prdim teda :D

    Barča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak vidíš komentář výše .. slečna je zase spokojená tak :D těžko říct :D

      Vymazat
  3. me taky tece a navic se mi z ni hrozne blbe pije a vubec, hrozne lituju toho, ze jsem si to poridila. achjo

    OdpovědětVymazat
  4. Kámoška ji má taky, taky na ni nadává. Taky říká, že už by si ji nikdy nekoupila. :D

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)