London day 1

čtvrtek 9. května 2013

Ahoj,
vím že se k tomu zase dostávám pozdě, ale prostě není čaaas! Nevíte někdo jak nafouknout den? Ale dneska jsem si pořídila notebook.. haha mám z něj radost, a taky snad proto že jsem si na něj dokázala naspořit sama (s malou pomocí bráchy, kterýmu to musím samozřejmě splatit :)) tak doufám že mě někdo neokradete! Tím jsem se chtěla dostat k tomu že třeba by mohly být články častěji, protože se dostanu na počítač častěji :) Ale zase musím odnést do servisu foťák, protože mi končí pojištění, a bylo mi slíbeno, že před koncem této lhůty mi ho kompletně prohlédnou a opraví všecko co tam je třeba špatně. Tak proč to nevyužít, že? )

No nic, tak abych se dostala zpět k Londýnu. První den (ten co jsme přiletěli) nepočítám - zamkli nás na dvoře, pak nás naštěstí vysvobodili, ubytovali jsme se, šli jsme se projít po okolí a koupili si dost hnusný burgery k večeři. Nutno ale dodat že náš pokoj byl uplně super! (Až na pérové matrace - to vážně nechápu).
Takže první/druhý den, prostě v sobotu jsme se rozhodli projít se po památkách. Udělali jsme si kolečko podél Temže od Big Benu, přes most k London Eye až k Tower Bridge, k Toweru a po druhé straně zase zpátky k St. Paul´s Cathedral. Prohlídli jsme si National Muzeum a pak se šli podívat po obchodech.
Samozřejmě zafungovala karma a měli jsme celý pobit počasí naprd. I když kdyby bylo vedro asi by nám to taky vadilo. Každopádně jsme měli asi 13° a první den jsme i zmokli (další dny nám taky slibovali že zmokneme ale naštěstí se počasí slitovalo :) )

Nojo jedna po ránu ale můžete vidět náš luxus pokoj :D






tůůrista /bohužel jsem musela mít brýle abych viděla detaily a bohužel jsem se nechala ukecat aby mi tam dali samozatmavovací skla. Šílím z toho, ale teď už s tím nic neudělám :) 





Zde můžete vidět naše "krásné počasí" :) 

Čepice zůstala doma takže padl za vlast šátek :) O nějakém "cool stylinu" taky nemůže být řeč - prostě jsem si oblíkla všecko co jsem měla s sebou :D 




Drahý:)


U Toweru nám dokonce začalo svítit sluníčko :) 


Cansingtonské zahrady :) 


A pak nakupování, déšť, Soho, návštěva známého v Londýnském klubu "na zvonek", nejlepší Mochito v životě, cesta nočním Soho s několika promile toho nej rumu v krvi, půl hodina metrem domů a spát! :) 
Vím, že jsem říkala že to dám dohromady ale nakonec je fotek víc než jsem myslela, nebo je spíš neumím vybrat a tak bude pro každý den speciální článek :) 

Děkuji za pozornost snad vás nenudím. Jak tak koukám na fotky, hnedka bych se vrátila a zůstala tam napořád!! :) 

Zatím se mějte

6 komentářů:

  1. Jé moc ti to slušelo! :) Jinak moc ti výlet závidím Londýn miluju a chytá mě nostalgie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Bí, ani mi moc nepřijde :D ... Já se do něj zamilovala letos :) hned bych tam jela třeba pracovat (asi ne uplně do centra - spíš třeba na okraj jako au-pair :)) )

      Vymazat
    2. :) Ale pšt! Nedohaduj se vážně ti to sekne a přítel ! :) Jste určitě pěkný pár! :) Já vůbec celkově k Anglii mám moc kladný vztah chci se tam jednou odstěhovat. :) Já chci určitě do centra Londýna miluju jeho ruch. :D :) Jo jako au-pair bych to možná taky zkusila. :)

      Vymazat
    3. Tak tedy děkuji :) :D Já mám hodně velký vztah k Německu (myslím že jsem tam v minulém životě žila nebo tak něco :) ) ale bohužel nenávidím němčinu jako jazyk. Ale byla jsem v Berlíně a naprosto zbožňuji tu jejich nynější kulturu a tak :) a Anglie je hned další na řadě (řekkla bych skoro stejně) a navíc plus je že angličtinu mám ráda :) kór tu jejich anlickou ta je uplně boží i když jim třeba rozumím hůř než amíkům v seriálech atd :D ale prostě oni jak mluví, to je dokonalí! A taky to jak milují tu královskou rodinu! Já jsem se do Kate zamilovala jen prostřednictvím novin co jsem si tam četla :)

      Vymazat
  2. Jeee, slusi ti to!! A samozabarvovaci skla :D haha, to je zlo, na to by me nikdo neukecal, ale vypadaj jakoze jsou slunecni, tak dobry ;). Meli jste se skvele, zavidim :)) a nejhorsi je takovy to, kdyz nekam jedes, vratis se zpatky a chces tam jeste vic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už nikdy si to nedám :D myslela jsem že v tomhle tvaru brýlí to bude vypadat hezky - aka raybeny ale vypadá to fakt dementně :D k tý barvě mi to prostě nejde no
      Joooo přesně to teď mám :)) minulý týden to teda bylo ještě horší ale prostě áááááá hned :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)