Radůstky

neděle 26. května 2013

Nějak se přeci motivovat - to je potřeba. Minulý týden to byl svetr, na který jsem si brousila zuby už půl roku a nakonec jsem ho našla v příjemné slevě ze 799,- na 249,- . Víc takových nákupů, prosím!

No a za ty co budu dělat teď?


Na Fashin Taste Shop jsem narazila už ani nevím jak - jo přes nějaký blog a okamžitě se mi zalíbil! Jak cenově tak věcmi, které tam slečny prodávají. Zatím tam toho není moc ale vyberete si - hlavně náramky jsou krásné, a hlavně za velice příjemnou cenu! Jsem tedy zvědavá jak to bude s kvalitou ale snad mi nějaký ten pátek vydrží :) . Ještě se mi líbil náramek na barevné šňůrce s takovým tím znáčkem nekonečna (položená osmička) ale ten je bohužel vyprodaný, takže zase příště.

Můžete si dokonce vybrat z několik druhů pošty - pokud máte třeba jako já jen lehounké věci které jdou dát do obálky, zaplatíte klidně jen 15 korun za obálku - já si tedy zaplatila doporučeně, za 40, abych měla jistější že to dorazí, ale podle mě i toto je super. Všude vás nutí do poštovného za 100 i když to podle mě kolikrát není vůbec nutné!

Určitě vyfotím až přijdou - telefonem, foťák mám bohužel v opravě, a mají na to AŽ 90 dní a vypadá to že opravdu nespěchají, už je tam měsíc...
Chtěla jsem se zeptat - používáte nějaké programy na upravování fotek? Já měla zatím vždy PhotoFiltre, ale na nový notebooček bych si ráda nainstalovala něco kvalitnějšího  třeba PhotoShop, ale nechce se mi ho kupovat :D .. ale kdyby se to jakože vážně vyplatilo tak bych si na něj ušetřila přes léto no.. poraďte, jak upravujete fotky vy?
Já bych si je vždy nejraději nahrála do telefonu a udělala to tam - protože tam mám stažené nějaké aplikace na to ale tím vždy přijdu o kvalitu těch fotek takže to nemá moc smysl.

Tak se mějte dámy, budu se snažit přispívat víc, i když nevím, nevím.. Měla jsem pár nápadů na články tak si je možná začnu někam psát a pak je zrealizuji.


3 komentáře:

  1. Uz jsem zvedava, copak sis to poridila.:-) V PC mám obycejny program(Zoner photo studio, myslim) a jeste nejake, ale mluvi to na me anglicky, tak to nemam tak prozkoumane. Na internetu jednu prozkousenou stranku na upravu fotek mám, akorat nejake upravy uz chteji upgradovat za urcity obnos, stranka se jmenuje picmonkey.com a na dalsi si ted nevzpomenu, ale az ano, dam vedet.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky.. doufám že za tu cenu budou alespoň pohromadě :D Zoner je dobrý jo? Ten tady mám v plné verzi (ale teda 11 verzi - je to tak tři roky zpátky co jsem si ji koupila společně s nějakýma novinama.. tak to zkusím :) ale právě jak jsem to četla tak mi přišlo že je to spíš na fotky.. já bych chtěla něco i na obrázky a tak celkově prostě .. :) dneska jsem našla nějaký online upravovač a taky byl fajn - a česky! Tak zítra po zkoušce se na to podívám :) nebo možná až ve středu po zkoušce.. :D každopádně děkuji :)

      Vymazat
    2. Aha, ja uz na to nevidim, myslela jsem upravy fotek. Ten Zoner je zaklad, neni toho tam tolik a obrazky jsem neupravovala, jen fotky. Tak hodne stesti do uprav:-)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)