Time

středa 1. května 2013

Je vážně zajímavý, jak všecko rychle uteče. Když se vám někde líbí, když jste někde rádi. Říkáte si.. joo jedu tam až za dva měsíce za měsíc... Jsem tady první den a najednou jste zase doma a říkáte si: To bylo jako všecko?

Sice jsme se s přítelem shodli, že nám všudepřítomní lidé už strašně lezou na nervy, ale mě už se stýská. Mám takovou tu návratovou nostalgii. Chybí mi malé metro, lidi co se omlouvají pokud do nich vrazíte, rovné chodníky, spravené silnice... Nechybí mi shon, lidi, všudepřítomný bordel, a smažené jídlo. Ale stejně. Chci zpěět :)

Chcete nějaké fotky? A post z Londýnských dnů, Brightonských pár hodin? :) Nechce se mi dělat pro každý den vlsatní článek, jak to mají někteří ve zvyku, ale mohla bych napsat něco málo. Momentálně nevím, kde je čtečka SD karet takže nemám možnost dát fotky do počítače ale až ji najdu tak to udělám. Dneska ale určitě ne, protože se mi chce hrozně spát :)

Dám vám sem písničku co hráli na letišti než jsme odlétali :) tak se mějte krásně zatím papa


pár fotek z instagramu :) 




2 komentáře:

  1. Jojo, taky to znám. Kde se mi líbí, tam ten čas uteče jako voda. To já bych se nejradši vrátila na Šumavu, tam to byla nej dovolená, asi... :) A hned pak Rumunsko s partou :D Ale to byla zase jiná liga. :D No, ale hlavně, že se ti tam líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo to jooo :) šumavu mám taky ráda ale asi bych nedokázala žít takhle moc daleko od města.. nejsem takovej typ.. něco mezi klidně, a mít autíčko abys do města mohla hned dojet .. :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)