Vánoční Wishlist

neděle 22. prosince 2013

I přes moje velké snahy chytit Vánoční atmosféru se mi to stále nedaří. V pátek jsem měla sraz s kamarádkami ze základky a šly jsme tour po svařácích (měla jsem jen dva - jeden na Václaváku a jeden na Staromáku) a musím říct že nic. Včera jsme se sešli s naší úžasnou partou lidí kteří jsou pro mě hrozně důležití :) poseděli jsme v Bageterii na Národní (měli z nás celkem radost, byli jsme tam asi 4 hodiny), pak jsme se vydali přes město a zakončili to na Zličíně. Tam nějaké Vánoční záblesky byly ale taky žádná sláva.

Vůbec mi nepřipadá, že jsou Vánoce už za dva dny. Trošku té atmosféry jsem chytla asi před 14 dny kdy jsem pekla linecké cukroví, a pak jsem ji v davu lidí ztratila nadobro. Zítra asi zkusím upéct mou první vánočku v životě a ještě nějaké to cukroví na poslední chvíli a uvidíme jestli se mrška vrátí. Dneska jsem dokoupila poslední dárek - který je spíše už tak navrch protože dárky mám vyřešené už z dřívějška :). Možná je to také tím, že mi přítel odjel a já musím být doma. Mamka je z nějakého důvodu spíš nepříjemná než příjemná a to mi kazí všecku náladu. Už se těším, až si uděláme svoje Vánoce. Dohodli jsme se na procházce Prahou, potom si zalezeme do postýlky, pustíme si Lásku nebeskou a u toho si budeme dávat dárky <3.

Mám jen jednu fotku ze včerejška a ještě dost špatnou kvalitu ale snad mi to odpustíte.



No a k tomu nadpisu? Mým Vánočním přáním je letos udělat státnice, u stromečku mít pohodovou a přátelskou atmosféru, abychom byli šťastní a zdraví, aby se můj táta konečně rozhoupal a zhubl, aby se všichni lidé měli rádi, aby přestal existovat stres a taky světový mír. No doufám že se mi vyplní alespoň něco z toho :) A vám přeji vše nejlepší. Doufám že máte taky více těch nemateriálních přání.

Mějte krásné Vánoce :)


6 komentářů:


  1. Musím ale říct, že mě se ta nálada letos taky nějak straní, vůbec mě to nebere, sice včera jsem si to ohromně užila, ale je to takové... Zvláštní. Nevím, třeba se to někdy změní, ale rok od roku mám na Vánoce mnohem menší náladu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nemám.. chybí mi ten sníh na vánoce i když ho jinak nesnáším :)

      Vymazat
    2. Jo, mně taky hrozně chybí letos, vloni byl alespoň trošičku, ale teď je to skoro jako jaro, tuplem jak je teplo.

      Vymazat
    3. Vloni bylo taky teplo to si pamatuju :)

      Vymazat
  2. Tak mne sa podarilo chytiť aspoň bacile, ale pomaly s tými maškrtami naokolo chytám, aj atmosféru :)
    Na fotos vyzeráš super :)
    Prajem ti nech sa ti všetko splní :) No ja skôr hovorím o materiálnych veciach. Tie nemateriálne si nechávam pre seba, ale málo kedy sa niečo z nich splní asi si neželám dosť silno. Šťastné a Veselé Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)