Travel || Drážďany

středa 6. ledna 2016

Zdravím všechny své čtenáře!


Moc Vám chci poděkovat za komentáře u předchozích článků :) strašně jste mě potěšili!



Dnes pro Vás mám připravený post z Drážďan, kde jsme byli ještě před Novým rokem. To je ostatně docela hezky viditelné z počasí na fotkách. Jeli jsme tam den poté, kdy bylo to krásné, jarní počasí a dalo se chodit v bundičkách :D ... My už jsme ale měli jen 6° a teplo nám moc nebylo, ale dalo se.

Hned po příjezdu jsme s Eliškou udělaly nájezd na Primark, jak jinak, kde jsme si koupily stejný svetr (aneb #jeNámZnovuPatnáct). Já jsem si koupila dokonalý tričko s Harry Potterovskou tématikou (měla jsem ho na Instagramu, ale uvidíte ho i níže v postu), které jsem si prostě musela ihned obléct na sebe!

Pak jsme proběhli ještě pár dalších obchodů (zastávka v Apple půl hodiny). Zamilovala jsem se do jednoho krytu - válčím s peněženkou jestli ano nebo ne, přeci jen 1000,- za kryt? #přeciJsemSeNezbláznila! No a pak jsme se šli projít.


Prošli jsme se místy, kde bývají trhy, které už bohužel byly zase pryč. (Neměli jsme na ně letos prostě štěstí). Ale alespoň jsme měli víc prostoru a mohli se volně pohybovat. Došli jsme až k Zwingeru, a já poprvé byla uprostřed té nádherné stavby! 
Eliška už několik let říká, že by se chtěla podívat do té galerie, a obávám se, že až tam za tímto účelem jednou pojede, budu se muset přidat :). Sice umění až tolik nerozumím, ale myslím si, že by to byl moc hezký zážitek! :) 


Mám Drážďany moc ráda, a doufám, že se tam ještě podíváme! 

Ne, nejsem těhotná :D jen blbě sedím. To tričko <3 Always!







Byli jste v Drážďanech? Líbí se Vám? 
Kam rádi chodíte? :) 

5 komentářů:

  1. Taky jsme byli, ale neměli jsme vůbec tak krásné počasí :( celý den nám tak mrholilo...
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ač se to nezdá, tak nám byla zase šílená zima :) takže jsme se pak stejně utíkali zahřát zpátky do přeplněných nákupních center :) ale bylo krásně, to ano. Tak třeba příště! :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky a to tričko.. BOŽE! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Prekrásne fotky♥♥ Majú v sebe krásny cit a nádych.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)