Clinique - Anti-blemish solutions, Liquid makeup

úterý 27. listopadu 2012

Ahoj slečny,
pouštím se do své první (větší) recenze a tak vás žádám o shovívavost :) Ráda bych vám představila můj nový make-up, který je mým novým miláčkem.
Za své období používání make-upů jsem jich vyzkoušela, řekla bych celkem dost. Už ani nevím, jakým to začalo, tuším že byl ve skleněném "kalíšku" s víčkem. Nebo ne, mým prvním "makeupem" byl takový ten "rtěnkový" korektor od Avonu :). Měla jsem i dřívější obdobu všemi oblíbeného Dermacol Make-up Cover a ve své době jsem s ním byla velice spokojená. Vydržel mi snad pět let, ale nedávno jsem ho musela s těžkým srdcem vyhodit, protože už byl prostě starý, podle mě mi způsoboval pupínky a hlavně, moje pleť se (se začátkem používání antikoncepce) viditelně zlepšila, takže už nebyl potřeba. Třeba si ho ale zase jednou pořídím, jako korektor na občasné nedostatky, protože s korektory co jsem vyzkoušela nejsem ani trochu spokojená.

Se zlepšením pleti jsem tedy potřebovala něco lehčího. Tak se mi naskytla možnost (díky mé nevlastní sestře, která pracuje v Sephoře v Clinique) vyzkoušet pár make-upů. To je dobrá poznámka, protože pokud chcete nějaký ten make-up vyzkoušet, nebojte se přijít, dostanete vzoreček, jehož množství by mě osobně stačilo třeba i dva měsíce :D Dostala jsem 4 a nejspokojenější jsem byla právě s Anti-blemist solutions - Liquid makeup.

Byla jsem s ním dokonce natolik spokojená, že jsem si o něj řekla k svátku. Je totiž trochu dražší (na jejich stránkách je napsaná cena 800,- , ALE v Sephoře stále probíhá sleva 20%, takže vyjde o něco levněji).
Podle  mě make-up za tu cenu stojí. Já osobně mám odstín 2. Jsou tři 1, 2, 3. Trojku jsem také zkoušela a byla na mě příliš tmavá. Možná na léto, ale teď jsem se cítila vážně divně, protože jsem měla uplně jinou barvu na obličeji a na krku.

Snad nikdy jsem s makeupem nebyla tolik spokojená. S těmi drogérkovými tedy určitě ne. NAVÍC, heslo "anti-blemish" znamená, že make-up bojuje i s pupínky. Když ho  máte na obličeji, měl by zároveň hojit pupínky. Nevím, jestli je to pravda, ale je fakt že zatímco ho používám, jsem s pletí neměla žádný větší problém. Navíc, když si ho pořídíte, je zabalený ve strašně krásné krabičce (jako všechno od Clinique).
Nedávám vám sem fotku na ruce, protože podle mě foťák stejně zkreslí barvu, tak pokud chcete, skočte si do Sephory a zkuste. A nejlépe na Chodov, a nejlépe si nechte poradit od slečny Kamily. Je úžasná :)




Zároveň jsem dostala jako vzoreček dvoufázový odličovač očí. Nikdy jsem neměla dvoufázové odličovače ráda, ale tady dělám výjimku. S tímhle jsem spokojená moc. A ještě jsem ke svátku dostala tu taštičku za výrobky, která je strašně roztomilá. Tak snad jí hned neušpiním, jak je mým dobrým zvykem :D ..


3 komentáře:

  1. Je tezke psat recenze a blog, kdyz o nem vi jen hrstka lidi. Clovek muze vytvorit velmi povedeny clanek a nikdo si to ani neprecte a nebo jsou reakce na nej uplne jine, nez autor cekal.(Reklamy a slova chvaly bez podpory a podnetnych nazoru).U recenzi se ocekava fotografie a kdyz nejde vyfotit, ano podekujme sychravemu pocasi, tak uz se nikdo neobtezuje na vlastni kuzi vyrobek vyzkouset. Tvuj blog mám rada a je mi velmi blizky Tvuj styl psani, necekam tu tuctovou recenzi a jsem rada, ze i v takovem clanku je kus Tebe a nekopirujes styl psani, jako to nektere delaji. Mám ted velmi tezke obdobi a svůj blog musim nechat odpocivat, snad se to ale zlepsi a bude pribyvat ctenaru. Vice ctenaru preji i Tobě, takovy blog by je měl mit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, dekuji za krasny a objektivni komentar.. samozrejme ze jsem necekala tisic komentaru kdyz sem prijde celkem 15 lidi denne.. stejne to pisu spis protoze mi ten vyrobek treba vyhovuje ci tak... tak proste si to dam na blog protoze me to bavi a ne abych mela ohlasy.. :-) i kdyz ty samozrejme potesi :)
      Tvou situaci chapu, taky se mi stava ze nemam naladu.. poslesni dobou ale nemam spis cas nez naladu.. ale pokusim se pruspivat treba te to nejak inspiruje :)
      Jsi uzasny ctenar :-)

      Vymazat
  2. O tomto make-upu čtu samou chválu :) tak snad se někdy poštěstí si ho pořídit. Máš parádní blog, takže se s radostí přidávám k pravidelným čtenářům!

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)