StuDYING

čtvrtek 24. ledna 2013

Bože, už jsem chtěla napsat ráno, ale ani jsem se k tomu nedostala. Pořád se jen učím, učím a učím a přitom mám pocit, že třeba za dnešek jsem vůbec nic neudělala!
Máte taky takové pocity?
Musím udělat anotaci na knížku s názvem: Proč je příroda krásná a zní to líp než jak to je doopravdy takže asi chápete :D

Naštěstí tři zkoušky už mám za sebou. Příští týden mám dvě v jednom týdnu tak doufám, že to dám a nakonec mi zbude pěkně jen němčinka <3 Ach miluji ten jazyk (IRONIE) ...

A ani nemůžu udělat pořádně nic na notebooku, protože je uplně... grrrrr... pokud chci jen otevřít víc oken najednou, tak je to problém, pokud náhodou dělám ještě nějaké aktualizace (čti: pokaždé když ho zapnu tak dělám asi milion aktualizací, které mi stejně k ničemu nepomůžou), tak se vůbec nehnu. Jediné, co mi jde (naštěstí pro moje učitele, je Word, ovšem ten mám pro změnu anglicky, takže mi neopravuje chyby.
Bože. Potřebuju novej notebook. Proč se dneska všechno dělá tak, že když to máte náhodou dýl než tři roky, tak už to nefunguje a vy si musíte jít koupit věc novou? A když už to náhodou funguje aby se neřeklo, tak je to prostě OUT.
Ach, už jsem se krásně vyzpovídala .. :-)

Jak jste na tom s technikou vy? A jak vám jdou zkoušky? Počítám že už je máte za sebou, protože my máme zkouškové později (což je hrozný, protože pak už jen čtu jak maj všichni hawaj a já se ještě šrotím :D) ..







3 komentáře:

  1. taky se v jednom kuse učím a vůbec nic nestíhám)

    OdpovědětVymazat
  2. o tom mi ani nemluv :/ ted jsem dost chyběla a tak budu hooodně dohánět :/ :D

    OdpovědětVymazat
  3. ještě, že ted mám volno.. nemůžu školu ani vidět :D

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)