Summer in USA?

pondělí 4. března 2013

Naskytla se mi prilezitost pracovat pres leto v americe. Vim ze spousta lidi by po tom hned skocila jen proto, ze je to AMERIKA ale ja porad nevim. Hrozne me to laka v neposledni rade kvuli penezum, take kvuli zkusenostem, kontaktum, poznavani novych lidi a hlavne takovouhle nabidku nedostanete kazdy den, ze jo... nejvic me laka predstava ze bych se konecne poradne naucila anglictinu a rozmluvila se.
Ale zase me amerika tak moc nelaka a predstava ze jdem cele dva mesice tak daleko od domova me desi... cely me to desi, ale asi jeste zkusim postoupit dal. Treba me ani nevyberou :) na druhou stranu proste .. proc do toho nejit, mit neco takoveho v zivotopise je podle me strasne super a hodne vam to pomuze. Mozna vic nez kdejaky titul.

Jak byste se rozhodli vy??

5 komentářů:

  1. Tyjo to je skvělá příležitost:).. kdybych byla na tvém místě, tak bych o tom taky takhle přemýšlela, strašně by mě to lákalo, jenže ta představa, že tady všechny opustím na dva měsíce mě docela děsí.. navíc bych asi nezvládla být takhle dlouho od milovaného ♥ .. takže hodně štěstí v rozhodování, určitě se rozhodneš správně a já pak budu na fcb okukovat fotky :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. Cely zivot se mi na konci minuleho roku obratil na ruby. Pritele uz nemam, a ac tu mám povinnosti, jela bych hned. Bohuzel ani na jedne skole jsem nemela anglictinu a tak jako samouk si myslim vubec nic neumim. Takove prilezitosti by se melo vyuzit. Budu Ti drzet pesti i na nohach, klidne i za cenu smajdave chuze. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Byla bych na vážkách stejně jako ty :) ale přeci jen, každá zkušenost je super. Dva měsíce není tak dlouhá doba a asi bych to prostě riskla :)) kdo nic nezkusí, nic nezíská. Držím palečky, zlato :*

    Barča (Borůvka)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych stopro jela :). Přesně - strašně to uteče a na jednom místě budeš celý život, tohle je něco úžasnýho. I když je fakt, že Amerika je můj největší sen a stále uvažuju nad ročním pobytem. No prostě, tohle je věc, který litovat nebudeš a nejsi mimino, abys dva měsíce nezvládla :)) jen do toho, držim palce.

    OdpovědětVymazat
  5. Neviem ako tebe ale mne letné (2 mesačné) prázdniny vždy ušli ako voda. Takže ani nebudeš vedieť ako a budeš doma. Bohatá o nové zážitky, skúsenosti... Len aby si potom neľutovala, že to boli len dva mesiace :) Čiže ja na tvojom mieste by som síce takéto veci tiež riešila ísť, neisť, ísť, neísť ale nakoniec by som pre tú skúsenosť a jazyk išla.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)