Mé první malé/velké focení

neděle 6. října 2013







Tak mám taky nějaké reprezentativní fotky, vždyť bylo taky na čase. Já jsem z nich nadšená :)
Minulou sobotu mi je vyčaroval Tomáš http://www.tomasraszka.com/ , prý že na tom nic není ale já stále zastávám názor, že zrcadlo a foťák by se měli konečně domluvit, jak vypadám!
Díky němu už se začínají pomalu ale jistě domlouvat ve prospěch zrcadla ;) a já mám prý nového dvorního fotografa :)

Kdyby vás něco zajímalo, nebojte se zeptat.. mě nebo napsat Tomášovi, můžu ho jen a jen doporučit!

12 komentářů:

  1. :) krásne. Aj ja by som sa už k niečomu takémuto chcela dokopať, ale stále nič. Nejaké slušné fotky by sa zišli.
    Tá prvá fotka by mohla ísť, aj niekam do časáku. Viac fotos nebude? Dobre sa na ne pozerá.
    Inak dostavala si pokyny takto sa obrať, takto, takto? Alebo to je v tebe? Lebo ja sa na fotos dosť často tvárim úplne neprirodzene. Ako postih. Tak nejaká rada by bodla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuji moc :) měli jsme fotit dnes ale sešlo z toho jsem nemocná víš :D ale určitě budou další :) Tomáš je užasnej fotograf i člověk jsem ráda že jsem narazila zrovna na něj :)
      A ano trošku mě dirioval ale nějak jsme se prostě shodli :) bylo to moje první focení :)

      Vymazat
  2. Ty fotky jsou absolutně perfektní. ♥ Kolik si za to řekl? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukala jsem už na FB, nejvíc se mi líbí ta ležící, fotky z dálky vypadají vždycky líp.. a fakt ti to na ní sluší :). Já bych se taky chtěla někdy zkusit vyfotit, ale zas si ráda fotky upravuju a šteluju sama a necítím se před cizím foťákem dobře :D (protože kdykoli mě někdo fotí, tak tvrdí, jak mi to na oné fotce sluší a přitom já si připadám jak blb :D). Tak doufám, že bude víc fotek :))
    PS: Teď to nemyslím vůbec zle, ale máš hrozně zvláštní nosík, vždycky jsem si ho všímala. Dělá ti krásný obličej, v mých očích i zajímavý :). A teda na třetí fotce vynikl víc, i když tam si myslím, že ten úhel mu tolik nelichotí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí víc ty zdálky. Ale šli jsme fotit portréty takže.. :D no a já jsem si to taky říkala ale fotograf byl fakt užsnej :) takže mi to vůbec nepřišlo :)
      PS na tvoje PS: Já vííím :D pořád chodím a říkám že jednou pujdu na plastiku.. já ho nesnáším, ale všichni: Jo ale prostě vždyť je hezkej a jsi to ty.. vím že holky mají velké, ošklivé nosy a já nevím co všecko a mají mnohem víc důvodů uvažovat o úpravě ale prostě taky o ní uvažuju.. Ale pak to někomu řeknu a on: Chraň tě ruka páně :D

      Vymazat
    2. Teď budu jako TI OSTATNÍ :D ale vážně - není na něm co plasticky upravovat, protože ti dělá hezký výraz obličeje, jseš taková dívčí.. je malý a roztomilý :). Jen má netypický tvar a myslím, že skoro ničí nos by nevypadal ze spoda a z boku dokonale rovně a pravidelně. Jsem upřímnej člověk a kdybys měla fakt hroznej frňák, tak ti to nějakým způsobem řeknu, ale nemáš důvod, vypadala bys jinak :)

      Vymazat
  4. Ta první fotka je nejkrásnější:) sluší ti to!
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Božínku na nebi ty jseš tak překrásná, že to ani není možný!!!! čumim jak umim <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosímtě :D ty jsi mnohem krásnější :) vílovitá :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)