OOTD || Winter in Prague

středa 10. února 2016

Ahoj všichni!

Také už se tak nemůžete dočkat, až bude teplo? Já šíleně! Prosím, ať už je alespoň nad 15°. Dneska jsme po dlouhé době vyběhli vyfotit nějaký ten rychlo-outfit, a vzhledem k tomu, že moje učení už stejně stojí za prd nic, tak jsem se rozhodla k němu přidat pár slov, nebo myšlenek, které mě napadají. Ale teplo nám tedy rozhodně nebylo. To můžete vidět na mém červeném nose a také na tom, že jsou fotky jen čtyři - rychle jsme zase utekli. (A nebojte, bundičku jsem měla pod normální bundou, nejsem blázen! :)


Určitě jste si všimli (možná že ne, tolik pravidelných čtenářů zase nemám), že jsem si udělala menší pauzu. Bylo to z několika důvodů
Tím prvním byla bezesporu škola. Navalilo se na mě zkouškové, a přestože toho nebylo moc (spíše málo - oproti jiným semestrům), špatně jsem si to rozvrhla a v podstatě pořád něco dělala - ale nikdy nic pořádně. K tomu jsem chodila do práce, a ono se to nakupí, že prostě najednou nemáte na nic čas. V pátek mě čeká poslední zkouška, které se trochu bojím, ale snad ji zvládnu.




Druhým důvodem byla taková jakási nechuť, která mě jednou za čas přepadne. Nevím co to je, a nevím jak to, že někdy přijde a někdy ne. Je to takový ten pocit, kdy přemýšlíte, že vaším smyslem života musí být přeci něco hlubšího, než jen ukazovat ostatním, co máte nového, kde jsem byla, a co jsem dělala. Mám to tedy v sobě pořád, ale občas se nad to dokážu povznést a potom mě blogování moc baví! :) Někdy se ale naopak musím stáhnout, a chvilku to nechat odeznít.


No a posledním, třetím důvodem, je zajišťování Erasmu! Ano, rozhodla jsem se opravdu odjet. Myslím si, že to je poslední příležitost, kdy mohu odjet do světa a něčemu se přiučit, aniž bych si musela dlouhodobě plánovat dovolenou či šetřit šílené částky. Pořád se strašně bojím (teď snad ještě víc, než předtím), ale musím to překonat, zatnout zuby a věřím, že to bude jedna z nejlepších etap v mém životě! Včera jsem si koupila jízdenku, dneska odstřihla telefon a jinak mám snad vše hotové. Ještě tu zkoušku a můžu příští týden frčet - krásných 11 hodin v autobuse. Yaaay! 


bundička Orsay
tričko Reserved
šála Baťa
kalhoty Only 
boty Converse 



Co vy? Byli jste na Erasmu? A kde? Ob den z toho mám menší panický záchvat, tak mě prosím někdo uklidněte :D :)

Mějte se krásně! 
Vaše Kač

12 komentářů:

  1. Kam ideš na Erasmus? :) Inak pristane ti to :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju moc, jedu do Záhřebu v Chorvatsku :)

      Vymazat
  2. Najskôr som si povedala: tej šibe, v takej bundičke! No potom som to prečítala a hneď mi odlahlo :D. Ten veľký šál mi nepasuje k tej bundičke, ale zase sa skvelo farebne dopĺňajú a to sa mi na outfite páči najviac:). A Erasmus je super vec, sama teraz nadávam, že som sa na to neodhodlala a na druhom stupni to už asi nebudem stíhať. Tak držím palce a snáď prežiješ tú 11 hodinovú cestu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se přiznám ze jsem jinou sálu u přítele neměla :D tak jsem popadla tuto, jeste tedy šedivou ale ta mi k tomu nesla vubec a nakonec se mi to libi :) není to uplne klasická kombinace ale je to zajímavý :D
      Ja jsem v posledním ročníku a budu si kvůli tomu posouvat statnice takze :) klidne jed! Jestli jsi jeste na škole tak není pozdě :)

      Vymazat
  3. Moc ti to přeji!! :) Je dobře, že jsi se tak rozhodla, užívej život! :) a jak na to reagoval Honza? Jak dlouho budeš pryč? :)
    P.S. Moc ti to sluší, nikdy jsem tě neviděla škaredou! :D :* A s converskama si mi udělala radost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No oba jsme z toho takový smutný :) ale na druhou stranu mame plán ze bych přijela do Prahy (bude tady Marcus Schulz) a pak bychom společně jeli do Lublaně se podivat, přespat, potom do Záhřebu, tam taky par dni zůstat a podivat no a pak by jel domu :) takze na to se celkem tesim :)
      Haha no ja je mam rada ale mam problem ze jsou mi bud velké nebo malé a ted zrovna jsou mi mensi tak doufam ze trochu povolí . Není nad tenisky :D :* a dekuji

      Vymazat
    2. Važ si takového přítele! :) je dobře, že ti nebrání plnit si to, co si přeješ :) na jak dlouho budeš pryč?

      Vymazat
    3. Jo no vážím, je úžasný :) jedu nějak do začátku července :) takže dlouho :D přes 4 měsíce, ale ono to není zase tolik :) tady by to uteklo jako nic

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    5. Jinak se hlásím do Ústí, Liberce a Budějovic - Speciální pedagogika :)

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)