OOTD || Black and white (and blue)

středa 5. října 2016



Dneska musím říct upřímně, sáhodlouze vymýšlím text k tomuto článku :) O čem byste tak asi mohli chtít slyšet, co? Ale co, jen roztančeme prsty po klávesnici, zase taková věda to není :)!

Nastoupila jsem v pondělí do práce na poloviční úvazek a zatím mě to moc baví! Oproti té minulé práci, kde jsem nakonec vydržela jen tři dny je tohle jako nebe a dudy! To jsem vám ani neříkala, ale ano, po třech dnech jsem už cítila, že to není to, co bych chtěla dělat, a tak jsem od toho dala ruce pryč. Tak trochu jsem se za to styděla, ale myslím si, že není za co. Pokud hned od začátku cítíte, že někde nebudete šťastní, měli byste si to pořádně promyslet a pokud i poté myslíte, že vám to do budoucna nic nedá, jít zkusit něco jiného.


Já jsem měla to štěstí, že se mi rýsovaly ještě dvě práce. V Ehostesce, kde pracuji už několik let, hledali recepční a tak jsem se rozhodla to zkusit. Tato práce bohužel nevyšla, ale ještě když jsem jela domů z tohoto pohovoru, přišel mi email od Terezky z Bonami a já v tu chvíli vůbec nevěděla co dělat. V jedné práci nastoupená, jela jsem domů z pohovoru (ještě jsem nevěděla, že mě nevyberou) a další pohovor na spadnutí. Kývla jsem, protože do Bonami jsem opravdu chtěla a pozvání z pozvání na pohovor jsem si na schodech jedoucích do metra skoro poskočila. Druhý den jsem dala "výpověď", rozhodla se jít ještě na měsíc hosteskovat a nechat vše svému osudu. Jak jsem již psala, Ehosteska nevyšla a já šla na pohovor do Bonami, kde jsme se s Terezkou dokonce dohodly na poloviční úvazek, což pro mě s rozepsanou diplomkou je snad nejlepší možnost, jakou jsem mohla dostat. No a předminulý týden mi přišel email, který začínal slovy "mám pro vás dobrou zprávu..."


Jsem hrozně nadšená, protože všecko začíná tak nějak pasovat do sebe. Od pondělí jsem tedy v kanceláři, pořád jen někoho otravuju, protože nevím, jak co funguje, ale doufám, že se to brzy naučím! Přijdu si strašně pomalá, protože než já něco napíšu, ostatní kopíci už ukončují kampaně. Můj počítač je taky takový chudáček, dědeček a trošku mi tam u těch grafických programů protestuje, ale co :) Nějak to zvládneme!


Dokonce se nám rýsuje i bydlení, Honza se také posunul v práci, a na prosinec jsme si naplánovali výlet do Mnichova na Above&Beyond, což je takový bod, na který se strašně těším! Hlavně nesmíme onemocnět, nebo tak něco, protože minule, když jsme měli koupené lístky na A&B tak jsme zůstali déle v Chorvatsku a lístky propadly. Tak se obávám, že ty v Německu bychom taky jen tak neprodali. Ale ne, dnes si při psaní pustím nějaký jejich živák a trošku se natěším!

Doufám, že jsem vás dneska dobyla troškou pozitivní energie, 
mějte se krásně a napište mi, co se vám v poslední době podařilo! 

Kačka <3 

4 komentáře:

  1. Tak to je super, ze ti vysla prace v Bonami :) Moc gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju Kaci :-). At jsi tam hlavně spokojena!

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuju vám oběma holky ❤️ :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super zprávy, ať se ti daří:) a chápu tě, že jsi tam skočnila, když to nebylo ono, také bych to asi udělala:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)