Day #07

pátek 21. září 2012

ÁÁÁáách .. kdyby tak šel posunout čas o týden dopředu... Flákám, to flákám... Na každý den 5 otázek, a dneska ani jedna? Hm, to bude pěkné..
Asi na mě leze nějaký únavový syndrom či co :D ..
Chtěla bych tu jen napsat jednu informaci... Pokud sem chodil někdo, kdo by chtěl, ale nemohl komentovat, protože mu to komentáře nedovolily, tak už jsem to předělala a myslím že by to už mělo fungovat! :)


Čtyři věci, které tě dokáží znechutit... 

1) Kouření. Pokud mě chcete vážně naštvat, kuřte a foukejte mi to přímo do obličeje.. KILL! (Přidám sem i opilé lidi, nevadí mi, když je někdo "namazaný" ale když lidi přesáhnou určitou hranici, je to fakt nechutný. Hlavně u holek..)

2) Když někdo nemá kapesníček... Jo, taky se mi to může stát, a přiznám se že se mi stalo, že jsem večer vyndala z kabelky kapesníky a ráno jela do práce přes celou Prahu. Vzhledem k mé "milé" alegrii jsem myslela že umřu. Už si na to ale dávám pozor.. Takže natahování, fuj.. díky nechci

3) Debilní kecy. "Ty máš krásný prsa.." "Zadek.." Když vám to někdo řekne jednou, ok. Možná že vás to i potěší, ale když vám někdo permanentně čumí do výstřihu? 

4) Deodorant.. Sice už začíná podzim, takže díky za bundy, kabáty, svetry, mikiny... ale bože! Snad to nemusím popisovat..

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Tak ja to mam celkem takove obecne ale proste nejvic odporne :-D .. jeste bych asi neco nasla :-D v tomhle jsem borec :-D

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)