2 things new-in

pondělí 18. února 2013

Sehnala jsem solidní ubytování v Londýně za 15 liber na noc. 
Začala jsem zase (více-méně) pravidelně cvičit. 
Musela jsem si pořídit brýle protože nevidím na dálku - obroučky Reserved, skla Grand Optical celková cena 300,-. Flexi pasy jsou skvělá věc. 
Včera jsem celej den brečela /znáte to, holky trapný že jo/ dneska nakupovala. Jídlo, stejně nemám hlad. Jo mám se fajn.

Jak se máte vy?



5 komentářů:

  1. V pátek si všechny špatné nálady vynahradíme zpětně i předem. :) A vítej v klubu slepounků! :D ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brýle jsou super! :)) Cvičit bych taky zase chtěla, ale ono se to nedá stíhat, když jsem ve škole doslova od rána do večera :(
    A mám se blbě :D V pondělí mi bylo řečeno, že hned to další pondělí budu dělat zkoušku, u které na mě předtím nedostalo místo, takže paráda :D Ono je to učení tak na měsíc a já to mám stihnout za pár dní, taky mi to mohl dát vědět dřív, protože já už to zase zapomněla, jak jsem se to učila předtím :( :D
    Mimochodem, že ten dess jsi už někde měla? :)) Mně je strašně povědomý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj mela jsem ho.. k povidce Tony srdce je odSyhy a nejak jsem chtela novy dess ale nebyla jsem schopna sama neco udelat a tak vzniklo toto :-D porad se mi libi :)
      Ty jo ja mela na kazdou zkousku ted tak tyden max.. :-D asi je mame jednoduzsi nebo co protoze mi vysly vsecky :) tak drzim moc a moc palce :) urcite ti to taky vyjde... musis tomu verit ze se zepta zrovna na to co umis :))

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji moc :) připadám si v nich dost divně takže každá chvála potěší :D

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)