Dům na páté avenue

neděle 24. února 2013

Dneska jen v rychlosti, přečetla jsem druhou knížku, kterou jsem dostala k vánocům a musím říct že oproti předchozímu poprasku ohledně Lauren Conrad jsem celkem překvapená.
Ono je asi evidentní, že Candace Bushnell má ohledně knížek mnohem větší zkušenost. U této knížky bych tu mánii i pochopila :) . Zezažátku mě sice moc nebavila, a musela jsem se do ní pořádně začíst, ale včera jsem přečetla asi 200 stránek za jeden den a šla kvůli tomu spát až ve tři hodiny ráno.
Není to až tak extra příběh, prolínají se zde příběhy několika lidí kteří žijí (nebo i nežijí) v Domě na páté Avenue. Dozvíte se trochu jak funguje osvojování bytů v Americe (že musíte před komisi, a musíte ji přesvědčit. A že vůbec není jisté jestli byt dostanete).

Za mě čtyři motýlci z pěti. Jednoho si nechávám pro větší díla. Přeci jen bych asi urazila velké spisovatele, kdybych to chtěla srovnávat. Na druhou stranu knížka není vůbec špatná a s klidným srdcem ji doporučuji dál :)



4 komentáře:

  1. Po té knížce koukám už hodně dlouho :-)

    Bioderma giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Obal ma sympaticky, tak uvidime, jak na me zavola az pujdu v knihkupectvi kolem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s kamarádkou jsme se shodly že to není knížka na čtení dvakrát... krát ale spíš jednou :) i když kdo ví... takže knihovna nic nezkazí :)

      Vymazat
    2. Taky pravda. Podivam se na ni v knihovne, nemusim stale jen nakupovat. ;-))

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)