Moje zkušenost s "úžasným" BB

úterý 26. listopadu 2013

Dobrý večer dámy,

dneska bych vám chtěla přiblížit můj pohled na věc, která mě už nějakou dobu nenechává chladnou. Před několika týdny jsem se rozhodla, že si objednám ten zázračný, úžasný a dokonalý BB cream, který vás hydratuje, zkrásní, namaluje... atd atd.
Objednávala jsem ze stránky Kosmetický svět, a jsem tomu ráda, že ani nevíte jak. Proč? Protože jsem si mohla objednat pouze vzorečky a neinvestovala jsem do něčeho, co jsem si předtím nemohla ani vyzkoušet.

BB krémy jsem si objednala dva a zatím mám ve zkoušení pouze jeden. Šnek byl zrovna vyprodaný a tak ten doma nemám.


Jako první jsem si vybrala VIP GOLD COLLECTION, a musím říct, že z něj vůbec nadšená nejsem. Hydratuje možná, UV taky možná má, ale to hlavní, co by měl mít, a to že by měl krýt - to podle mě prostě nesplňuje. Pokud máte tvářičku, jako alabastr, tak možná. Ale pokud se vám sem tam objeví nějaký ten pupínek tak ani náhodou. To můj Clinique je oproti němu hrdina, a souboj o mé srdce vyhrává na plné čáře.


BBčku jsem propůjčila můj "testovací kalíšek" který znáte z dřívějška, ale vůbec nevím jestli si to zaslouží. Barva v něm, dokonce i na ruce vypadá perfektně, ale s obličejem si nějak nerozumí.


Na ruce vypadá asi přirozeněji než Clinique, ale věřte, že na obličeji tomu tak není. Je divně světlý (ano vím, že to by BBčka dělat měla, ale mě to prostě přijde divné), a pokud ho rozmažu, mám pocit že jsem si dala pouze nějaký krém. Možná malililinko zabarvený. Ještě ke všemu vytváří takový divný, mastný film, kterého se nedokážu vůbec zbavit.
Naopak Clinique, když jsem si ho kupovala a bála se, že bude dělat masku - haha jak jsem byla bláhová. Krásně se rozmaže, a pokud ho navrstvíte, nepotřebujete ani korektor.

No, takže jak jsem všem záviděla, že mají doma BB a BBčkujou se od rána do večera, tak teď už tolik nadšená nejsem. Můj názor je že jsou to vyhozené peníze. Ještě mě čeká Hot Pink Super, ale pochybuju že bude o něco jiný. Hlavně když je to stejná značka. Ale mrzí mě to, stále ho zkouším a doufám, že mě přesvědčí, ale asi není čím.

Já nadále zůstávám věrná Clinique, protože to je podle mě nejlepší Make-up jaký jsem kdy měla. Pak mu ještě šlape na paty Dermacol Kaviár, a to je asi vše z toho, co jsem kdy zkoušela.

Máte zkušenost s BB? Jakou? 

5 komentářů:

  1. já BB moc v lásce nemám, ale když se mi nechce líčit, používám BB od Yves Rocher.. na BB kryje dle mého dobře, krásně voní a pleť je také vcelku sjednocená :)

    OdpovědětVymazat
  2. BB som ešte neskúšala, ale príde mi to, že je to skôr pre baby čo majú peknú tváričku, čiže žiadne akné, žiadne nedokonalosti a chcú len nejakú tu farbičku na pleť, ale nepotrebujú bohvie aké krytie. Takže nič pre mňa, ale možno sa mýlim, takže by som nejaké BB chcela skúsiť, ale nechám to až na leto.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi bych byla z BB taky zklamaná jako ty, protože si myslím, že jsme podobné typy - tmavší vlasy, hnědé oči, světlejší pleť trochu problematická.. A já mám teda do toho všeho pigmentové skvrny, fakt jakože hodně kolem pusy, na bradě, na čele, kolem obočí a BB by to prostě nezakryl, to je fakt takovej krémík pro ty, co maj krásnou pleť a nechtěj jí zatěžovat makeupem. Já naopak používám ten nejvíc krycí makeup na trhu - Dermacol Makeup Cover a s tím jsem spokojená hlavně proto, že fakt tolik kryje a já se zbavím těch fleků. BB a CC a DD a tyhle různý krémy nejsou prostě pro mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kéž bych měla takovou pleť pro takový BB CC DD... :D zas na druhou stranu Dermacol make-up cover mám taky ale spíš jako korektor, protože to je fakt maska když si ho dám :) Občas když mám hodně špatnou pleť si ho namícham půl napůl s makeupem :)

      Vymazat
  4. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)