OOTD || Red lips

pondělí 28. prosince 2015




Moji milí čtenáři! 

Jak jste si užili Vánoce? Co jste našli pod stromečkem? :) Vše, co jste si přáli? Já už dávno neočekávám velké dary, a většinou si přeji maličkosti, které spíše zrovna potřebuji. To, co chci si koupím sama, a pokud je to něco dražšího, tak si na to našetřím a k Vánocům si říkám o dobrovolné příspěvky :). 

Zajímal by vás článek o dárcích? Moc jich není, a hned druhý den po Vánocích jsem jela k Honzovy, takže všechny většina dárků zůstala doma :). Dostala jsem kozačky (ty můžete vidět v postu), nějaké oblečení, svoji první MAC rtěnku! (Což byl dárek, který jsem absolutně nečekala a byla opravdu mile překvapená :) Je ale hodně růžová, a trochu se toho odstínu bojím, ale vyzkouším ho!) Pak ještě jednu Clinique rtěnku - tu mám na rtech na fotkách. Velkou radost mám také z kurzu pro Copywritery! No a od Honzy jsem dostala korálek od Pandory! Vím, že Pandoru dostal k Vánocům nejmíň každý (alespoň podle front před jejich prodejnami), ale já ji beru trochu jinak. Nechci dostávat korálek ke každým narozeninám a ke každým Vánocům, ale chci mít třeba jeden korálek od každého, kdo pro mě něco znamená nebo za velké události - sama jsem si koupila třeba za Bakalářku. 

Velikou radost jsem ale měla také z toho, že moje dárky potěšily mé blízké! Mamce jsem koupila kabelku a šátek, tátovi gramofonovou desku (byl z toho strašně nadšený a dojatý - z toho jsem měla snad největší radost za celé Vánoce:) -znáte ten pocit?), Honzovy spoustu malých dárků (ponožky, Keep cup, polštářek s tučňákama - vypadal že se mu líbily :) 

Co jste darovali a dostali vy? Jsem zvědavá! 



kozačky Tamaris (ZOOT)
svetr Lindex
džíny Zara 





6 komentářů:

  1. Taky jsem ráda, když se mi povede trefit se a obdarovaní mají radost.
    Kozačky se mi moc líbí, barva rtěnky taky není špatná.
    A o tom, co přinesl "Ježíšek" mně, mám článek na blogu...
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ten svetrik je krasny! Mna najviac potesil solux (zariadenie,ktore robi suche teplo :) ale hlavne ma tesilo, ze sa hadam potesili vsetci na okolo- ako pises, to je uzasne :)

    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
  3. super svetr;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se pripojis:) Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky svetrik ;) ja jsem dostala od pritele tyto nausnicky http://www.goldeligius.cz/nausnice-z-chirurgicke-oceli/guess-nausnice-use11106.html a poukazy do obchodu, takze pristi tyden vyrazim nakoupit a pak postnu co jsem koupila uz bych si mohla zalozit taky blog;) Preji vse nej do Noveho roku! Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak potom nezapomeň napsat adresu! :) Také přeji vše nejlepší

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)