OOTD || Templová ulice

neděle 13. prosince 2015


Včera jsme byli na Staromáku, načerpat vánoční náladu na Vánočních trzích a vydrželi jsme tam asi deset minut. Za tu dobu jsem si ale stihla dát super svařák a ještě lepší langoš! Takže vlastně doporučuji. Jen těch lidí by mohlo být tak o polovinu míň :).



Zkusila jsem zkombinovat tenisky z minulého outfitu s trochu volnějším outfitem, tak jsem zvědavá, co mi na to řeknete! Já v tomhle oblečení chodím teď v podstatě pořád, protože je mi to strašně pohodlné (akorát ve čtvrtek se mi moc nelíbily ty uklouzané silnice, protože jsem cestou na autobus trochu bruslila :D). V pátek jsem tenisky vzala na cvičení a včera už zase do ulic.
A pozor! Bunda je ze ZOOTího výprodeje, který se konal na černý pátek. Stála mě 500,- ale musela jsem vyměnit celý zip, což vyšlo na dalších 500,-. Sečteno, podtrženo bunda za 1000,- to je podle mě krásná cena. Někdy vám ukážu i šaty, které jsem tam ulovila, a naprosto je miluji!

Jo a v Templový jsme se opřela o nějaký neznámý auto. Stálo tam na modrý zóně a nemělo zaplaceno! Asi nějaký rebel.



Bunda Vero Moda (ZOOT)
Šála New Yourker
Svetr Vinted (Lindex)
Kalhoty Only
Tenisky Nike (Answear.cz)






Co říkáte na úpravu fotek? Honza si s nimi opravdu vyhrál, a mě se to moc líbí!
Taky bych se to mohla naučit! :)

4 komentáře:

  1. Naprosto úúúžasnáá! Mohla bych na Tobě oči nechat! Úprava se mu opravdu povedla, klobouček. Ale to, co dělá fotky krásnými jsi přeci Ty! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš naprosto úžasný a kvalitní fotky! :)) jen tak dál :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)