Day #02

neděle 16. září 2012

Dneska přicházím trochu dřív, protože mám v plánu učit se celý den. Včera jsem zjistila, že jsem o den napřed, takže mi úterý zbylo na opakování a případné doučování otázek, u kterých si nejsem na 100% jistá. Což je celkem fajn. ... Ale mezi námi, zlatá maturita, tyhle zkoušky na VŠ jsou hroznééé !
Dnešní příspěvek bude trochu oříšek, chtěla jsem si to promyslet předem ale není TIME :)

9 Faktů o Tobě

1) Poslední rok bydlím více u svého přítele než doma. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, ale jsem s ním ráda. Na druhou stranu toho zas moc nepodnikáme. Jsou dny kdy jsme prostě jen doma a večer si jdeme s jeho kamarády sednout do parku.

2) Včera jsem zjistila, že lidé, které mám ráda a kteří jsou tady pro mě bych spočítala na jedné ruce. Možná bych přidala dva, tři prsty z druhé, ale to je tak vše. Na vejšce jsem si nenašla nikoho, s kým bych se přátelila. Jsou tam holky, se kterými se bavím, ale není to ono. Chybí mi střední, vím že mám POMATURITNÍ BRÝLE ale prostě bych klidně raději seděla od rána do odpoledne ve škole, než jít tam jednou za čas.. učit se jednou za půl roku. Nevyhovuje mi to.

3) Když jsem byla ve 4. třídě, zlomila jsem si palec na noze. Nic velkého, bohužel to bylo na tělocviku a učitelka mi řekla ať nesimuluji, že to tak moc bolet nemůže. Do večera to přestalo bolet (což nechápu, ale vážně to tak bylo), a kůstka mi špatně srostla. Museli mě operovat a brát mi kostní dřeň z místa pod kolenem, aby ji dali dolu do palce. Operace se poprvé nepovedla a musela jsem jít znovu. Pod kolenem mám obrovskou jizvu a není příjemné, když se jí někdo dotýká. Teď už není tolik vidět, protože se i malinko opálí, a celkem se sjednotila s kůží, ale byla doba, kdy jsem kvůli ní nechtěla vůbec nosit sukně. I teď občas přemýšlím, že bych si ušetřila na plastiku.

4) Asi tak do 6. třídy jsem byla šíleně nesamostatná. V 5. třídě s námi jela moje babička jako lékařský doprovod, a já s ní bydlela na pokoji. Měla jsem šílenou hrůzu z představy, že bych někde měla být sama. Třeba ve 4. třídě jsem celou školu v přírodě probrečela. Hrozně jsem se bála, že až budu "velká" nebudu schopná se odstěhovat... :D No a teď nejsem skoro doma. Kdo by to byl řekl.

5) Jsem šílená romantička. Stále sním o snídani do postele v pokoji v Paříži. Že občas dostanu růži, prostě jen tak.. Dřív jsem tohle dávala do povídek, ale teď už na ně nemám tolik času a inspirace, a tak jen sním s otevřenýma očima.

6) Chtěla bych si přečíst všechny knížky, o kterých jsem se na střední škole v literatuře učila. Miluju literaturu, a mrzí mě, že když jsem k ní konečně našla vztah, přestala jsem ji studovat a navíc v dnešním světě je vám k ničemu. Leda byste dělali učitelku literatury :). O čemž jsem mimo jiné taky uvažovala, ale neudělala jsem přijímačky.

7) Miluji se smát. Miluji ten pocit, kdy se smějete, brečíte smíchy a máte pocit, že to snad nikdy neskončí. A pak se nadechnete a... smějete se znovu. Nejlepší pocit.

8) Jsem šílená nervařka, předevčírem jsem brečela, protože jsem se skoro nic nenaučila, a já prostě musím vědět ode všeho kousek. Nejsem jako ti lidé, co se naučí 2 otázky, přijdou tam a jednu z nich si vytáhnou. To bych vraždila!

9) Mým milovaným městem je Berlín a zemí Německo. Myslím, že jsem tam v minulém životě musela žít, nebo tak něco. Jistě, chtěla bych navštívit spoustu měst, znovu Londýn... ale z představy že bych někdy mohla žít v Berlíně se mi podlamují kolena. Bohužel neumím německy, i když se to učím už 5 let. Nemám ráda učit se ten jazyk. Ale mám ráda angličtinu, takže jsem přemýšlela, že pojedu dělat au-pair do Anglie. Mým druhým milovaným městem je totiž Brighton v Anglii, je snad ještě lepší než Londýn :)

5 komentářů:

  1. Velmi zajímavé :) ale myslím si, že literatura rozhodně není k ničemu. Je pro tvůj osobní rozvoj, tak se jí nevzdávej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to ja vim.. i kdyby me to melo jen bavit tak budu cist dal.. ale dnesni svet je jen o ekonomice. Kazdej chce byt ekonom, sedet v kancelari.. protoze je za to nejvic penez :-) skoda ze neni nejake povolani s literaturou ktere by bylo jako ekonomika :-D:-D

      Vymazat
  2. Tý jo, přesně to jsem říkala taky, zlatá maturita:D Zkoušky na VŠ jsou děsný:( A to nechci vidět státnice, boože:D Jak ses zmínila o těch povídkách, tak zrovna včera jsem nad tím přemýšlela, že ty tvé krásné romatické povídky mi chybí:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu :-) tak ja neco sesmolim az bude po zkouskach :-) ..
      Jsou nejhorsi! HATE THEM :-D:-D

      Vymazat
    2. Jéé, super! Tak to se těším:))
      Naprosto souhlasím!:D Grrr na ně!!:D

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)