Mate to stejnĕ?

středa 26. září 2012

Nemůžu si to psát na facebook ale tady jo..
Fakt miluju lidi co se ozvou jen když nĕco potřebujou... ty voleee

Omlouvam se ale musela jsem to nekam ventilovat protoze ty lidi.... aaach ty lidi... nehnou ani prstem a pak chtej abych jim pomahala...


11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ach, jsem tak rada ze v tom nejsem sama.. i presto ze to nikomu nepreju.. :)

      Vymazat
  2. Nemám co dodat..
    Jinak ta první věta "Nemůžu si to psát na facebook ale tady jo.." úplně vystihuje moje myšlení :D To co napíšu na blog bych nikdy nenapsala na fb, protože jsou tam lidi, kteří by mě nikdy nepochopily a taky lidi s kterými bych ani to co na blog píšu sdílet nechtěla. Totéž co se fotek týká, mám asi tisíc fotek, které bych na fb prostě nedala, ale s Vámi se o ně podělím ráda.
    Tento náš blogový svět prostě miluju.. tu možnost se vyjádřit a setkat se jen s pochopením :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jako ja bych si to tam klidne napsala.. me uz to tolik nevadi, klidne at sem chodi lidi co mam i na fb.. ale chapu jak to myslis ty :-) vim jaky mas vztahy s lidma na fb.. preci jsme si to psaly vloni :-) ty u me jsou chapavejsi a ty ostatni to nezajima :-)
    Ale dneska mi napsal nekdo ze skoly koho mam v "pratelich" .. jestli bych mu nemohla poslat to a tamto.. ja uz se na tu zkoisku ucim asi tyden (pluc cca 3 tydny v srpnu) a on mi vcera napise ze se to jde teprve ucit? Tak to pardon.. a jeste abych mu neco posilala kvuli cemu jsem nemela ani druhou polovinu prazdnin.. ty lidi jsou fakt sobecky.. kdyby to aspon za neco vymenil.. napsal: priste ti zas poslu ja tak nic nereknu ale kdyz uz je to asi potreti tak.. fuck you :-D
    Omlouvam se za dalsi sloh ale muselo zo ven :-D .. uz aby bylo zitta a tohle uz jsem neresila fakt :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Tvém místě bych té osobě napsala, že si to měl/a obstarat dřív a že není moje povinnost pomáhat druhým z jejich problémů, za který si můžou úplně sami svojí hloupostí.. Tohle mě taky štve. Lidi jsou čím dál víc líní něco dělat. Nechápu proč na ty vysoký školy chodí, když se stejně nepřipravují jak by měli.
      Kdyby aspoň měli snahu oplácet dobré skutky, ale ani to ne. Vůbec nejsou vděční.

      Vymazat
    2. Je dekuju.. no ja mu vetsinou pisu ze to nemam nebo ze ted nemam cas to posilat.. nedokazu rikat takovyhle veci naprimo ale moc bych si to prala :-) snad se to jednou naucim.. nebo.. prisaham ze az mi priste napise ze zas neco nema tak mu to napisu.. vazne toho cloveka nechapu .. na druhou stranu je

      Vymazat
    3. Jezisi :-D jeste tam melo byt ze na druhoi stranu nam muzou byt takovy lidi ukradeny.. skoda jen ze takovy lidi nam vladnou a vetsinou jsou to nasi sefove atd ...

      Vymazat
  4. Asi si s tebou zacnu psat abych ti zvedla prumer normalnich lidi :-D .. no normalnich.. nechci rikat ze jsem normalni jo ale vis co :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ah, tohle triko jsem si chtěla pořizovat... Taky to tak mívám a docela mě to štve. Protože o čem je potom přátelství? O tom, aby nás ostatní využívali?

    OdpovědětVymazat
  6. Mě to vadí nejvíc asi ve škole.. Třeba když po mě někdo chce moje skripta z dějin, proč si je neudělá sám?! Copak já můžu za to že jsou lidi neschopný a nedokážou si udělat poznámky?! :D Takže neboj, chápu Tě. :-)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)