2. 6.

neděle 2. června 2013

Na začátek chci poznamenat že tímto článkem si nevynucuji žádná přání ani nic podobného jak tomu bývá u některých blogů.
To jen že jsem chtěla mít článek s tímto datem.. :) Takže,ode dneška mi není 21, ale 22. Ach jo.
Ale tak víte co se říká, člověk je tak mladý, jak se cítí... takže je mi třeba 17!

Dnes jsem se tedy rozhodla nedělat vůbec nic. Učení tu na mě smutně kouká, ale já se nedám! Celý den se jen válím, s čajem a dortíkem. Ráda bych vás pozvala moji milí přátelé, na jeden kousek výborného cheesecaku, ale nechci vás nakazit, takže třeba za rok? :)



Vzpomínám že před rokem jsem narozeniny slavila s nejlepší kamarádkou v jednom z Pražských klubů sklenkami vína a v noci jsme chodily venku jen v tričku, a teď smutně prosím déšť, aby už nepadal a aby tak naše malé městečko na kraji Prahy nebylo rozlévající se vodou odříznuto od světa... No povězte, jak se mám asi dostat na zkoušku, když nejezdí ani metro?

Asi nejsem z těch, co by narozeniny slavili nějakou přehnanou oslavou. Ani na to nemám známých a asi mi to ani nevadí. Jak slavíte narozeniny vy? Mega oslavou nebo jako já s rodinou, čajem, popřípadě vínem, dobrou hudbou a nějakým tím dárkem od srdce :)

Abych pravdu řekla mým nejlepším narozeninovým dárkem byl výlet do Londýna, i když jsem si ho v podstatě dala sama sobě. To je něco po čem se mi vážně stýská! :) A pak jsme si s přítelem dali navzájem lístek do Brightonu, což bylo taky krásné :) ... Zážitky se podle mého nedají ničím jiným nahradit...
Dnes jsem si psala s kamarádkou že bychom do toho Londýna zajely zase, protože ona by také ráda jela a mě to nestačilo... ale myslím že to bude muset ještě rok počkat :) abych na to stihla něco uspořit že jo..

Připomínám si nejkrásnější dárečky :) 

Botiček není nikdy dost :) 

Brightonský M&S je skvěle zásobený :)  


Málem se nechala pohladit - Hide Park 

5 komentářů:

  1. Všetko najlepšie k narodkám prajem :)
    S tou skúškou, asi si treba kúpiť kanoe alebo nejaký čln. Nikdy nevieš kedy sa môže zísť v takomto "krásnom" počasí.
    Keď som bola menšia robili sme narodeninové oslavy (väčšinou rodina, pár kamošov), ale teraz ma to už nejak neláka. Radšej sa s kamoškami vyberieme na disko (ale aj to už býva zriedkavejšie, nejak mi ubúdajú kamoši :).
    Darčeky fakt krásne. Hlavne výlet do Londýna tíško závidím, ale v dobrom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) .. asi pořídím.. nebo helikoptéru :D ale asi mi zbude tak maximálně na holinky :)
      Vážně? Já nikdy neměla.. a záviděla jsem hrozně moc dětem které měly oslavy :) :D ted to je taky tak - disko nebo posezení někde.. :) hmm hezké, děkuji za komentář <3

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší k narozeninám Katie! :) Hodně štěstí, zdraví a lásky. :) Jinak já tedy taky nijak narozeniny neslavím. Nejradši je slavím s rodinou a blízkými přáteli třeba u dobrého jídla. :) Dárky nijak nevyhledávám nejradši si dělám radost furt. :D :) Jo Londýn taky bych jela a hned! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat
  4. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)