a few days

neděle 23. června 2013

Ahoj dámy,
dnes ocením, že se zde nemusí vyplňovat název příspěvku, protože mě prostě žádný nenapadá. :) -dobře dodatečně jsem přidala..

Ve středu jsem udělala svou poslední zkoušku (jupííjej) a tyto prázdniny mám vážně prázdniny. Žádné učení v září! No, říkala jsem si, že si dám volno do konce týdne ale nějak se to semlelo a hned ve čtvrtek jsem šla dělat hostesku do Sephory do Letňan (ano, pokud vám tam někdo vnucoval slevu 20% byla jsem to já). A v pátek jsem šla normálně do své stálé práce.
V Sephoře mi nabídla paní spolupráci, že bych si mohla dát nějaké směny, což na jednu stranu je dobrý, na druhou stranu je to vážně hárdwork. Šest hodin na nohou, k tomu nekvalitní balerýnky, neskutečný vedro, a to že vám po pár hodinách už lidi přijdou všichni stejní... killing.

V sobotu jsem jela s kamarádem za kamarádkou do Sleného (za Žabičkou- ta co mi dává ty čajíky :P dostala jsem zase nějakou sbírku k narozeninám. Ani se mi je nechce pít protože jsou všechny neskutečně roztomilé).
Noo a dneska jsem si dala to, na co jsem se těšila celé zkouškové. Celý den jsem spala. Pak jsem upekla pizzu-koláč, zas na chvíli usnula, pak jsem jela domů (od přítele, kterého jsem tam nechala samotného - ňuňu) a teď koukám na Vaříš jako šéf nebo tak něco. Mluvil o tom kamarád a je to podle mě super, v každém díle probere nějaký typ jídla jak vařit. Už umím vajíčka, polívky, omáčky.. teoreticky bohužel :D ..

Nedávno jsem si přes blog Verči (myraspberrylife.com) našla jeden dokument - Raději vidličky než nože. Zajímavý, pokud vás zajímá co jíte.. tak se podívejte. Samozřejmě je to v měřítku USA kde se stravuje podle mě ještě stále úplně jinak, ale už se tomu začínáme blížit. Já například se snažím jíst víc zeleniny, míň masa a živočišných výrobků celkově, ale nejde to vyřadit uplně. Nebo samozřejmě jde, ale pardoon jogurty, mozzarelu, sýry... prostě miluju a nevzdám se!

No nic zase sloh :)

Mějte se pěkně, já jdu teď tři dny za sebou vydělávat nějaký ty penízky... Snad to rychle uteče.
A o víkendu možná do Brna, jsem domluvená pokud pojedu na srazu s Vendulkou (znám jí přes blog, teď si nevzpomínám jaká byla její adresa ale vždy jsem ji hrozně obdivovala :P .. no a teď si tak píšeme a probíráme možné i nemožné.. trápení a radosti a tak :) takže se těším že se uvidíme naživo.)

Jdu si dát 50 dřepů, ať se nestydím do plavek .. pa ))

P.S.: Pokud máte nějaký špatný období nebo tak něco, doporučuji tento blog: http://amputee-life-ldk.blogspot.cz/ . Doporučila mi ho kamarádka a prostě... došla mi slova. Hrozně obdivuju slečnu co ho vede, myslím že na jejím místě bych zatrpkla vůči celému světu, ale ona ne. Píše o své nemoci, o všem co s tím souvisí, a hlavně je jí 15 let teprve. Prostě respekt!

Haleluja šminkám :D

Co? Já nic!

Miminkoooo :) 

Mega koncert UDG :D nebyli tak špatní jak jsem čekala od české kapely :) 

Ombréčka a debilní výraz (MŮJ!! ) :D

5 komentářů:

  1. Blog té slečny je zajímavý, ale nemohla bych se dívat na fotky z nemocničního prostředí, dělá mi to špatně, když vidím ty hadičky a všechno :( Snad bude všechno dobré nakonec :))

    Sleduju :))
    Fashion Lady An

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :) ona nemá jen takové fotky neboj.. ale líbí se mi její přístup.. spousta z nás řeší jestli máme pupínek, vrásky, že máme špatné vlasy a jí prostě museli amputovat nohu. To je prostě.. chápeš co myslím :)

      Vymazat
  2. Seš kočka jako brigádnice Sephory :P :) náhodou docela dobrá prácička, buď ráda, že něco máš, u nás v prdelákově se nedá nic sehnat :D.
    Ta slečna mě docela dostala, taky jsem to musela zavřít, je statečná, ale je mi z toho smutno.
    Sluší vám to s Žabkou, obě podobný vlasy, ombréé se docela rozmohlo :D. A ty už máš taky dlouhý vlasy viď. Neuvažuješ o tom je zas zkrátit? :) mě ses tak líbila!
    UDG jsou suprový, jeden člen je syn naší učitelky, takže je známe :). A to mimi, ťuťuuuuu! :))

    Prej "Jdu si dát 50 dřepů ať se nemusím stydět do plavek" :D vtipálku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujii škoda že jen jednou zatím no :) u nás je to taky naprd. K tomuhle jsem se dostala uplně náhodou tak doufám v další nabídky :) uvidíme no
      Jako hele uvažuju ale je mi to líto a chci ještě delší :D tak pod prsa a pak to budu zastřihávat :)
      No jo celulitida .. počkej za rok :D :D teda nééé že bych ti to přála, ale mám to z antikoncepse pravděpodobně :/ každopádně už jsem nepokračovala tak zítra asi zase začnu.. 50 .. :D

      Vymazat
  3. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)