Bad time

sobota 1. června 2013

"Tento způsob léta, zdá se mi poněkud nešťastným..."
zmiňuje pan Hrušínský ve známém filmu Rozmarné léto, který jsem ovšem sama nikdy neviděla. I přesto s ním ale souhlasím všema deseti.

Myslím že existuje hodně věcí se kterými nejde nic dělat. Dvě z těch věcí mě trápí právě v tento moment - počasí a nemoc.
Počasí mě vážně deprimuje a když vidím předpověď, která mi ukazuje že se to ještě nejméně týden nezlepší, mám sto chutí se odstěhovat někam k moři! Ach jo, kdo se  mnou půjde vyloupit nějakou tu banku abychom spolu pak odjeli na písečnou pláž a nedělali nic než jen leželi, cpali si bříška zmrzlinou a exotickým ovocem a koukali na seriály?

Zmínila jsem i nemoc. Opravdu nejvíc nesnáším, když jsem nemocná kvůli někomu. Když se málo obléknu nebo zmoknu.. cokoliv řeknu si jojo je to moje chyba můžu si za to sama. Ale když se tohle stane někomu jinému a pak nakazí mě, házela bych po něm hromy blesky, protože tyhle nemoci jsou podle mě mnohem horší. Já vím že za to ti lidé nemůžou, nakonec jim nic nevyčítám, jen sama v hlavě občas utrousím nějaké to naštvané slovíčko.
Znáte to. No, takže teď smrkám, ležím, kašlu, kapu, piju čaje. Bohužel mě v tomto stavu dnes čeká cesta od přítele domů, přes celou Prahu narvaným metrem, asi mi uvěříte když vám řeknu že se mi to ani trošku nechce absolvovat.

No, a vzhledem k tomu, že mi tak nějak došli nápady a taky především fotky (pochybuji že chcete vidět kapesníky, kapesníky všude - a většinou posmrkané, kapičky, čajíčky, medíčky, nebo nedej bože mě kdy vypadám zase jak smrt - možná i hůř.)
Procházela jsem weheartit a narážela na slunečné, barevné obrázky <3 tak alespoň tímto způsobem bychom se spolu mohli přenést za tím teplem co říkáte?




 Myslím že právě teď vypadám jako kočička vpravo: "Prosím teplo, prosím zdraví.."





A tohle je druhý způsob toho jak teď vypadám.. 


3 komentáře:

  1. No průhledný deštník je to jediné co mi dnes zpříjemnilo den.. mám ho ještě z Londýna tak jsem si připadala Londýnsky :) a víš co mě déšť taky nevadí.. spíš to že jsem nemocná, a kdyby bylo hezky tak bych nebyla :D
    Je ale super že mě (nás) nemusí mrzet že je ošklivo a že se musíme učit, to máš naprostou pravdu! :) na druhou stranu bych se mohla sebrat učení a jít do Žlutých lázní se opalovat :) jestli přijedeš do Prahy a budeme mít třeba čas tak tam můžeme zajít ale to je spíš na ležení na celý den, což je zase škoda času na druhou stranu :)
    ÁÁÁch ten Velký Gatsby, ted jsem dokonce slyšela že ten film je lepší než knížka! Už na něj musím zajít.. chtěla bych zítra ale nerada chodím s nemocí do kina :/ tak za týden snad :)
    Založ blog! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ti, ať se brzy uzdravíš :). I mě už tohle počasí štve :( :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)