OOTD \\ Chesnuts

pondělí 12. října 2015

Zdravím všechnymilé čtenáře s úplně novým outfitem ze včerejšího odpoledne. :) Vydali jsme se s Honzou na návštěvu k tátovi, a zastavili se kousek od Prokopského údolí, abychom vyfotili fotky s podzimní atmosférou za mnou. Barvy stromů nás sice trochu zklamali, ale na fotkách to podle mě vypadá hezky.
Kousek od místa jsme našli maličký stromek kaštanu a pod ním obrovskou hromadu spadaných kaštanů. To jste měli vidět, moje dětské já se zase probudilo, a chtěla jsem si je odnést všechny! Nakonec jich mám jen pár v kabelce - občas je nosím v kabelce nebo kase a když jsem nervózní, nebo ve stresu, tak je mnu v ruce. Perfektně to pomáhá!

Mám pořád takový menší problém s mým focením. Už tak trochu vím, která moje strana je lepší, jak budu vypadat když se budu blbě tvářit a tak dále, a když na fotky koukám ve foťáku tak se mi líbí. A pak při upravování se chytám za hlavu a říkám si, že se zase tvářím jako trdlo. Tak snad to jednou natrénuji do dokonalosti!

Jinak stěžejním kouskem tohoto outfitu je nový svetr - před 14 dny jsem ho viděla v obchodě, ale nebyla jsem si jím jistá a další týden jsem pro něj pelášila, aby mi ho nevyprodali. Je mi v něm teploučko, roláky jsem dřív nesnášela, ale tento můžu a když je jó zima, tak ho ještě obalím nějakou tou šálou. A taky se mi líbí detail té delší, zadní části :) . Co myslíte?











kabátek Stradivarius; sáčko Cameieu; svetr F&F, kalhoty Bershka, kabelka Obag, náramky Pandora a DIY

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Já už taky a nejlépe do popelnice podle toho jak už vypadají :D ale neměla jsem jiné nízké a k těm kalhotám se mi prostě žádné z mých podzimních nehodily, ale děkuju :) !

      Vymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)