Rhodes 01

pondělí 7. září 2015


Zdravím od moře :).

Od úterý (dobře středy, protože v úterý jsme sice odlítali z Prahy, ale až ve středu jsme se podívali, kde to vůbec jsme, a ne pouze do hotelového pokoje) jsme u moře. Vydali jsme se s přítelem na Rhodos, do letoviska Aelia Resort, nedaleko městečka Faliraki.

Chtěli jsme jet přednostně na Krétu, ale jak to tak bývá, to co chcete, se většinou moc nevydaří, a nakonec jsme byli rádi, že jsme vůbec jeli do Řecka. Myslela jsem, že na poslední chvíli toho seženeme víc, ale trefit se do termínu, a pár požadavků navíc je prostě nemyslitelné. Nakonec jsme ale moc spokojení, i když to první den moc nevypadalo :). Přiletěli jsme asi v 10:30, ale než jsme se dostali na hotel (samozřejmě, že to byl ten, do kterého jel autobus jako úplně poslední), bylo po půlnoci. Ubytování i první dojem byl dost děsný. Přijeli jsme do hotelu uprostřed ničeho, zhasnutý hotel tomu moc nepřidal, měli jsme hlad a žízeň a byli jsme strašně unavení.

Ráno už naštěstí – jak to tak bývá, vypadalo všechno líp. Jediné, co zůstalo je skutečnost, že náš hotel je opravdu uprostřed ničeho! Jsme přesně uprostřed cesty do dvou vesnic, a obě jsou na jednu nebo na druhou stranu 3km. Ehm, takže noční život = 0!

Na druhou stranu, na všem špatném najdi také něco pozitivního a to u nás je krásná pláž, které má 8km, a když řeknu, že jsme na ní skoro sami, tak nejsem daleko od pravdy. Samozřejmě, že tam s námi jsou i další lidé, ale rozhodně to není to, na co jsem zvyklá z dřívějška. Hlava na hlavě na pláži i ve vodě. Občas se opravdu stane, že jste ve vodě úplně sami! (Většinou ale lidé přijdou ve chvíli, kdy se chcete fotit – klasika!)

Tak více příště, ať to není moc dlouhé. :) Za fotky děkuji příteli, který je zde mým dvorním fotografem. Já na to tak trochu prdím.

Byli jste na dovolené? Byli jste někdo na Rhodosu? Doporučte nám nějaká místa! Dneska jsme byli na ostrově Symi a máme hromadu fotek (ale ne našich, na to vypadáme moc zmoženě, ale uvidíme, co se s nimi dá udělat.) Chtěli byste i cestovatelský článek ze Symi?
Od zítřka máme mít půjčené autíčko, tak se těšíme, jak si ostrov sami projedeme


Mějte se! :)







Natěšenost <3


Ve stejný den, kdy jsme odlétali jsem ještě v rychlosti vlítla do Tezenis a vybrala si vykrojené plavky, aby se mi opálil i zadek :-D Snad nejste pohoršení :)




: podprsenka H&M, kalhotky Tezenis; Honza: House (Černý most)

1 komentář:

  1. Tak ten přílet jsme měli velmi podobný :D akorát náš příjezd na hotel byl až v půl 2 v noci kvůli zpoždění letu a náš bus nás tam taky vyhazoval jako poslední a ještě ke všemu měli problém s kanalizací v hotelu takže jsme spali v jiném náhradním pokoji. Stane se no. To se ale ráno bez problémů vyřešilo. Jinak první dojem byl u nás super a ten nám vydržel naštěstí po celou dovolenou. Takže paráda. My chtěli od začátku na Rhodos a jiná destinace nepřipadala v úvahu a s blížícím se termín, kdy jsme už fakt chtěli být pryč to nevypadlo vůbec dobře s nabídkou last minute. Ale čtyři dny před odletem jsem objevila hotel, který z 80% splňoval naše představy :) Váš hotel mi něco říká...to jméno. Mám pocit, že okolo něj jezdí bus do Rhodosu, že? Alespoň teda jestli si dobře pamatuji :)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)