OOTD | Sunny Prague

čtvrtek 12. listopadu 2015

Ahoj všichni! 

Vůbec momentálně nestíhám, a jsem ráda, že zveřejňuji alespoň jeden post. Je z neděle, kdy jsme se šli projít na Pražský hrad (chtěla jsem do uliček okolo Malostranského náměstí, ale kam nedojede a nezaparkuje auto - tam nemám většinou šanci :( :D) 
Mám hrozně ráda procházky, ale procházkou myslím třeba nejméně hodinové chození, tohle byla taková patnáctiminutová rychlo-procházka :D pak jsme se vydali na kafíčko a zase zpátky domů, kvůli povinnostem. Kamarádka mi psala, že má lístek na Madonnu, ať jdu s ní, a já to pořádně zazdila. Vůbec ji neposlouchám a moc se mi to nehodilo, tak doufám, že alespoň na si to užila. Byli jste? Myslíte, že jsem přišla o životní příležitost? :) 

Měla bych začít s diplomkou a pořád nemám čas, lítám mezi prací - školou - domovem a Honzou, a jsem z toho strašně unavená. Neustále narvaná kabelka, nikde se nezastavím, skoro neznám takový ten klid kdy si sednete a víte, že celý den nemusíte nic dělat. Znáte to také? Máte nějaké rady jak na time management? Já bych to nejraději vyřešila přestěhováním se někam, kde bych byla pořád. Dva domovy jsou peklo. Jenže jsem se dostala na Erasmus a asi tam pojedu (pokud mi nevyjde jedna taková vysněná stáž, ale to je pšššt a o tom třeba jindy...). 

Napište mi něco pozitivního! :) 
Krásný den! 








bundička ORSAY
svetřík MANGO
sukně NEW YOURKER
taška LONG CHAMP
botky ŠTĚRBOHOLY

4 komentáře:

  1. Och! A kabelka je tak nádherná! Snad se mi poštěstí a přinese mi ji Ježíšek :)))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé děkuji :) já ji mám moc ráda, vejde se do ní všechno i na takové ty nekonečné dny. Jediné mínus vidím v odrbaných rozích, se kterými nevím, co si počít a jak jim předejít :( :)

      Vymazat
  2. Jeee ty jsi krásná! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat

Dĕkuji mockrát za návštĕvu a komentář :*

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)